Home / DOGAĐAJI / Sale Tropiko: Fenomenalno je biti ponovo kući, publika sa juga nosi energiju koju i mi osećamo, tako da se lako prepoznajemo
hotel bell

Sale Tropiko: Fenomenalno je biti ponovo kući, publika sa juga nosi energiju koju i mi osećamo, tako da se lako prepoznajemo

Drugi po redu Pardajz fest otvoren je sinoć.

Ova trodnevna manifestacija ima za cilj da okupi proizvođače paradajza na jednom mestu radi promocije, ali i da predstavi turističke potencijale opštine Lebane.

Svojim koncertom fest su otvorili naši Leskovčani Tropiko bend, koji nisu krili zadovoljstvo što pevaju pred publikom koja oseća njihov duh.

„Ovo nam je prva svirka posle dve godine, da se nalazimo među našim ljudima, i u našem rodnom kraju. Fenomenalno je biti deo ove ekipice jer smo mi posebna publika koja ima tu energiju koju i mi nosimo, tako da se lako prepoznajemo i kačimo jedni na druge. Bilo nam je jako lepo, bez obzira što je bilo toplo i drago mi je da se ovaj fest održava a moja poruka svima je da kupuju domaće i da u narednim danima prate ovu manifestaciju – poručio je Sale Tropiko.

A kako je sinoć bilo pogledajte u videu ispod

Za naredne dve večeri koliko traje festival organizatori su najavili nastup Željka Vasića večeras i Slađe Alegro u nedelju, za zatvaranje festivala.

Check Also

I u opštini Lebane sutra isključenja struje zbog radova

Zbog planiranih radova na redovnoj godišnjij reviziji desetokilovoltne trafostanice “Lebane“, sutra će, od 9 do …

Оставите одговор