Home / GRADOVI / Leskovac / Rukometaši Dubočice optimisti pred subotnji duel sa Rudarom u Leskovcu
hotel bell

Rukometaši Dubočice optimisti pred subotnji duel sa Rudarom u Leskovcu

Rukometni klub ‘’Dubočica’’ takmičenje u plej-ofu počeo je porazom od niškog ‘’Železničara’’, ali će mu predstojeći duel sa ‘’Rudarom’’ poslužiti da se popravi utisak.

‘’Želja’’ iz komšiluka, bio je prejak za ‘’vukove’’ na otvaranju plej-ofa, ali je ‘’Dubočica’’ okrnjenog sastava, dala sve od sebe da se u doigravanju predstavi u što boljem svetlu. Danas je situacija znatno drugačija, pa šef stručnog štaba, Saša Pejčić,  veruje da će predstojeći duel sa ‘’Rudarom’’ biti jednako težak, ali da će se završiti drugačije:

– Posle dužeg vremena smo kompletni, a u medjuvremenu smo se i pojačali. Stigli su nam internacionalci Pavle Pavlović i Janja Vojvodić, pa uprkos činjenici da su gosti iz Kostolca, već dugi iz godina stabilna ekipa odličnih pojedinaca, verujem da ćemo u subotu slaviti. Žao mi je što na tribinama neče biti publike, ali pozivam sve navijače i ljubitelje rukometa da utakmicu prate na you tube kanalu Arkus lige.

Osvrnuvši se kratko i na nedavni poraz u KUP-u, od Jugovića, Pejčić je konstatovao da je ‘’Dubočica’’ u Kać otputovala oslabljena, ali da to ne može biti objašnjenje za pad koncentracije i opuštanje, koje je dovelo do toga da se izgubi skoro dobijena utakmica.

– Postoje takvi neobjašnjivi ‘’padovi’’, a nama se on dogodio u Kup-u, u kome smo, takodje, visoko ciljali, kratko je prokomentarisao šef struke Pejčić.

Prvotimci Luka Radović i Vanja Nikolić sigurni su da ‘’Dubočica’’, duboko poštujući kvalitet preksutrašnjeg protivnika, može do trijumfa, iako se slažu da neće imati lak posao.

Pojačanja su se dobro uklopila u ritam treninga i strategiju, tako da bi subotnji duel sa ‘’Rudarom’’ mogao biti prilika za prve bodove u doigravanju, u koje se, da podsetimo, ne prenosi učinak iz grupne faze takmičenja.

Početak utakmice, zakazan je za 19 sati.

Suzana Stojiljković

Check Also

Veliki koncertom Zorice Brunclik završen Vinski bal, izabrane najlepše devojke i pesme na temu vina – Nagrade za najbolja vina u 4 kategorije

Proglašenjem najboljih vinara, izborom najlepših devojaka i pesama na temu vina i grožđa, vatrometom i …

Оставите одговор