Home / SPORT / Revija „Naissus boxing night“ 29. juna u Nišu
hotel bell

Revija „Naissus boxing night“ 29. juna u Nišu

Ljubitelji borilačkih veština imaće prilike da 29. juna uživaju u „Naissus boxing night“-u koji će biti organizovan na amfiteatru nišavskog keja.

 

Tom prilikom Nišlije će videti ukupno 5 profesionalnih mečeva, tri u muškoj i dva u ženskoj konkurenciji. Pre glavnog dela programa biće i par amaterskih borbi kao uvod u ovaj spektakl na otvorenom.

Do nedavno reprezentativac Srbije, Evropski prvak koji je svoju karijeru naglo završio iz zrdravstvenih razloga, Stevan Živković, najavio je manifestaciju za koju je istakao da ima podršku Grada.

– Niš je grad sporta i borilačkih veština i svi znamo kako su prethodne manifestacije ovog tipa propraćene od strane naše publike. Ovom prilikom želimo da pošaljemo poruku da je boks plemenita veština i da je najbitnije da borci „neprijateljstvo“ u ringu zadrže među konopcima, a van ringa budu prijatelji.

Predrasude o damama u „muškim sportovima“ razbiće svojom borbom državna prvakinja, 28-godišnja Sara Marjanović i u suprotnom uglu Sandra Zekić, a Marjanović očekuje sjajnu borbu i naravno pobedu:

– Oduvek mi je bila velika želja da pređem u profesionalni boks i posle mnogih uspeha u amaterskoj konkurenciji želim da se okušam u ovim vodama. Očekujem izvrsnu priredbu u kojoj će gledaoci uživati i trijumf. U muškoj konkurenciji najviše uzbudjenja očekuje se u meču državnog prvaka Andreje Pešića i reprezentativca Igora Milanovića.

– Meč u Nišu dočekujem spremno. Borac sam koji drži do sebe i imam iskustva među profesionalcima, odradio sam 3 meča do sada i u sva tri trijumfovao. Kao i uvek i ovog puta nadam se pobedi. – kaže Andrej Pešić.

Organizator ove manifestacije, KBK „Naissus“ obećao je da će nišlije 29. juna uživati u vrhunskom i kvalitetnom programu i pozvao Nišlije da se u što većem broju pojave na amfiteatru.

S. Mirković

Check Also

Nikola Mladenović najbolji karate borac u svojoj kategoriji u Srbiji

Reprezentativac Srbije u GKF Federaciji i takmičar karate kluba “Jablanica”, Nikola Mladenović iz Medveđe, doneo …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *