Početna / DRUŠTVO / Renovirana fiskulturna sala leskovačke Gimnazije

Renovirana fiskulturna sala leskovačke Gimnazije

U fiskulturnoj sali leskovačke Gimnazije renoviran je deo plafona i kompletno osvetljenje, tako da će učenici Gimnazije i Ekonomske škole ubuduće nastavu fizičkog vaspitanja obavljati u boljim uslovima.

-U radove je uloženo oko 675.000 dinara. U planu je da se uredi i parket u sali, kao i da se opremimo novim nastavnim sredstvima – rekla je direktorka Gimnazije Dragana Cvetanović.

Lokalna samouprava će nastaviti i u narednom periodu da ulaže u školske objekte na teritoriji grada.

-Plafon je dotrajao i pretio je da ugrozi bezbednost učenika i profesora. Manji i veći komadi su otpadali sa plafona, pa su pretili da ugroze i učenike i nastavnike. Sanacija je brzo završena, za dvadesetak dana je odrađeno tih 400 metara kvadratnih. Skinut je malter, trska koja je tu bila je zamenjena gipsanim pločama, sve je izgletovano i ofarbano, a u većem delu sale su skinuti svi delovi koji su pretili da ozbiljno ugroze bezbednost, ponovo je to izmalterisano, izgletovano i okrečeno. To je urađeno i sa zidovima. Postavljeno je i novih 14 led reflektora, tako da je i osvetljenost bolja nego ranije – kazao je Bojan Tojaga, šef Odeljenja za društvene delatnosti i lokalni razvoj u Gradskoj upravi Grada Leskovca.

Pogledaj takodje

Još troje pozitivnih na koronu u Vranju

Prema podacima od jutros, od 07:00 sati, u kovid bolnici ZC Vranje ukupno je 12 …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *