hotel bell

Rekonstrukcija puta kroz Guberevac

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović obišao je danas radove na rekonstrukciji opštinskog puta kroz Guberevac.

U toku su radovi na rehabilitaciji dela opštinskog puta 31 kroz Guberevac, u ukupnoj vrednosti od oko 2,5 miliona dinara. Predmet ovog ugovora je deonica u dužini oko 400 metara, a radi se mašinsko krpljenje deformacija na kolovozu, izrada ravnajućeg i završnog sloja asfalta, izrada bankina i iskop odvodnih jarkova.

– Pored ove deonice u ovoj godini, u okviru periodičnog održavanja lokalnih puteva i gradskih saobraćajnica, biće izvedeni radovi iu ulici Topličkog ustanka,u Mlinskoj, u ulici Žikice Jovanovića Španca, na delu opštinskog puta kroz Pečenjevce i od Miroševca do Slavujevca. Za te namene planirano je ukupno 56,5 miliona dinara. Pored periodičnog, u Guberevcu se odvijaju radovi na redovnom održavanju puteva i krpljenja udarnih rupa. Podsetiću vas da smo prošle godine u okviru periodičnog održavanja rekonstruisali deonicu od Guberevca prema Velikoj Grabovnici za šta je izdvojeno 4,2 miliona dinara. Pored toga zahvaljujući odličnoj akciji meštana Guberevca od 20 završeno je 10 kilometara atarsih puteva, a pomoć je pružila i Direkcija angažovanjem mehanizacije – rekao je gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović u Guberevcu.

O značaju ulaganja za meštane Guberevca govorio je Vladica Djokić, predsednik Mesne zajednice Guberevac.

– Zahvalio bih gradonačelniku što je po drugi u kratkom periodu došau u našu Mesnu zajednicu da obidje radove koje izvodimo u saradnji sa gradom Leskovcem. Mi nećemo stati ovde. popunili smo desetak kilometara atarskih puteva, nastavićemo dalje dok se ta akcija ne završi u potpunosti. Sada kreću poljoprivredni radovi pa ćemo te akcije odraditi vikendom. Nadam se da ćemo sve završiti u predvidjenom roku – kaže predsednik Mesne zajednice Guberevac Vladica Djokić.

Check Also

Zašto su preklopni pametni telefoni odlični za gejming

U poslednjih nekoliko godina, svet mobilnog gejminga svedočio je izuzetnoj evoluciji, delimično vođenoj pojavom preklopnih …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *