Početna / DRUŠTVO / REDUKOVANI AUTOBUSKI POLASCI DO LESKOVCA

REDUKOVANI AUTOBUSKI POLASCI DO LESKOVCA

Nakon uvođenja drastičnih mera u Srbiji, zbog epidemije korona virusa, u Vlasotincu na ulicama nema penzionera.

Šalteri za plaćanje komunalnih računa su zatvoreni. Uslužno informacioni centar opštine Vlasotince, u skladu sa odlukom Štaba za vanredne situacije je zatvoren. U kafićima gotovo da i nema gostiju. Znatno je manje ljudi u parku, u centru Vlasotinca. Trgovine rade i snabdevenost je dobra. U apotekama nema gužve, ali još uvek nema zaštitnih maski i sredstava za dezinfekciju. Banke su otvorene i rade, stranke se primaju po jedna ili dve, građanima se preporučuje korišćenje kartica za plaćanje, usluge bankomata ili on-lajn usluge.

Šalteri elektrodistribucije u Vlasotincu rade, građani svoje računi mogu da plate do 18 sati.

Pošta u Vlasotincu radi od 10 do 17 sati, šalteri rade poštujući odluke
republičke Vlade za vreme trajanja vanrednog stanja.

Poštuju se sve odluke Vlade Srbije, sada radi samo jedan šalter, građani koji dođu da plate svoje račune čekaju u red održavajući preporučeno rastojanje. Za sada se međugradski saobraćaj odvija po redu vožnje koji važi za vreme školskih raspusta, uz dodatne redukcije, dok polasci u večernjim terminima u 19,30 i 20,35 sati iz Vlasotinca i 20,10 i 21,15 sati ne saobraćaju zbog mera koje je vlada RS donela, saznali smo u firmi “Sigma trans“.

U policijskoj stanici u Vlasotincu šalteri ne rade ali se poštuju sve odluke Vlade RS i Ministarstva unutrašnjih poslova.

Kol centar sa sedištem u Situacionom centru opštine Vlasotince je počeo da radi. Telefoni za kontaktiranje Kol centra su 016/875-213 i 063/1707-207.

Pogledaj takodje

Još 3 osobe preminule, Korona do sada odnela 31 život – Potvrđeno 111 novih slučajeva, ukupno zaražena 1.171 osoba

Od posledica Korona virusa u protekla 24 časa preminule su 3 osobe, saopšteno je na …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *