hotel bell

Raspisan tender za izgradnju stadiona u Leskovcu: radovi počinju početkom 2021. – rok za završetak 2 godine

Kancelarija za javna ulaganja Vlade Srbije raspisala je tender za izradu projekta i izgradnju novih stadiona u Zaječaru, Loznici i Leskovcu.

Najskuplji će po procenjenoj vrednosti javne nabavke biti stadion “Kraljevica” u Zaječaru – 2,81 milijarda dinara, zatim stadion “Lagator” u Loznici – 2,5 milijarde, dok je vrednost nabavke za Gradski stadion “Dubočica” u Leskovcu procenjena na nešto više od dve milijarde dinara bez PDV-a

Rok za podnošenje ponuda je 8. decembar, a rok za odluku o dodeli javne nabavke je 40 dana. Ugovor sa izabranim ponuđačem zaključiće se nakon isteka roka za podnošenje zahteva za zaštitu prava (odnosno nakon isteka roka od 10 dana od dana objavljivanja Odluke o dodeli ugovora na Portalu javnih nabavki) u skladu sa Zakonom o javnim nabavkama.

Posle potpisivanja ugovora (optimalan rok kraj januara 2021. godine) izvođač će biti uveden u posao, a rok za završetak radova je 730 kalendarskih dana, odnosno 2 godine.

Check Also

Zašto su preklopni pametni telefoni odlični za gejming

U poslednjih nekoliko godina, svet mobilnog gejminga svedočio je izuzetnoj evoluciji, delimično vođenoj pojavom preklopnih …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *