Početna / DRUŠTVO / Radovi na vodovodnoj mreži u Prvomajskoj ulici vredni 5,8 miliona dinara
hotel bell

Radovi na vodovodnoj mreži u Prvomajskoj ulici vredni 5,8 miliona dinara

U Prvomajskoj ulici u Leskovcu, koja predstavlja i deo državnog puta drugog reda u toku su radovi na rekonstrukciji vodovodne mreže.

Ukupno će biti rekonstruisano 305 metara vodovodne mreže, a vrednost radova koje izvodi preduzeće „Poslovnost“ iz Niša.

– Postojeća vodovodna mreža od azbestcementnih cevi biće zamenjena sa polietilenskim vodovodnim cevima. Za građane koji su povezani na ovu mrežu radovi će doneti veliki benefit zato što je zbog čestih havarija bilo onemogućeno adekvatno vodosnabdevanje. Cilj nam je da više od pet decenija staru i zapostavljenu mrežu rekonstruišemo, napravimo je uslovnom i da stanovnici čitave teritorije našeg grada nemaju probleme kada je u pitanju ovaj značajni segment našeg života. Da smo tom zadatku konstantno posvećeni dokazuje cifra od 750 miliona dinara uložena u izgradnju i rekonstrukciju vodovodne mreže širom grada. U prilog tome govore i brojni radovi u gradu i okolini, završeni i oni koji su u toku i to završetak izgradnje mreže u Velikoj Sejanici, rekonstrukcija u ulicama Rade Žunić, Sime Pogačarevića, Zeke Buljubaše, Podrogička, Branka Radičevića i Rudarska ukupne vrednosti oko 66 miliona dinara – rekao je danas prilikom obilaska radova gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović.

Pogledaj takodje

Cvetanović: Bogatstvo jednog grada su ljudi

Dobitnici Sretenjskih medalja, novinar Bratislav Ilić i medicinska sestra Nataša Jovčić Zorić, priznanja posvetili kolegama …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *