PUPS na lokalnim izborima u Leskovcu na listi Aleksandar Vučić – Srbija pobedjuje

Build & Design
Build & Design
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Gradski odbor PUPS-a u Leskovcu na predstojećim lokalnim izborima nastupiće u koaliciji sa Srpskom naprednom strankom, saopšteno je danas na konferenciji za novinare.

Zahvaljujući našim penzionerima, uspeli smo da zaustavimo dalje propadanje Srbije, i sada zajedno možemo nastaviti procese, koje smo zajedno započeli, i borbu za uređen i jak Leskovac u kome će se normalno živeti, izjavio je predsednik GrO SNS-a, Goran Cvetanović.

Ne želimo da pravimo dogovore sa onima čija je politika dovela do nagomilavaja dugova, već da sarađujemo sa ljudima sa kojima Leskovac i Srbija idu napred. U protekle tri godine pokazali smo da imamo želje, mogućnosti i znanja da pokrenemo pozitivne promene u našem gradu i zato su ovi izbori veoma važni da građani odluče hoćemo li ih nastaviti, dodao je Cvetanović.

Slobodan Veličković, predsednik GO PUPS Leskovac i narodni poslanik u dosadašnjem sazivu, izjavio je da su penzioneri dali najveći doprinos očuvanju ekonomske stabilnosti u zemlji. Partija ujedinjenih penzionera podržala je odluku Vlade o smanjenju penzija i plata u javnom sektoru, i to je učinila zato što je to bilo neophodno da bi se stabilizovao budžetski deficit i stvorio temelj za jaku privredu i stabilnu ekonomiju, izjavio je on. Nismo odustali od principa „da penzije prate plate“ i to smo još jednom pokazali. Sada je vreme da penzije budu povećavane, i to ne samo onima kojima su bile umanjene tokom mera štednje, rekao je Veličković, zahvaljujući penzionerima na strpljenju i razumevanju važnosti donošenja takve odluke. Nismo branili ni Vučića ni SNS, već program Vlade Srbije. Ovakvu politiku branićemo i u narednom ciklusu, čak i ukoliko budemo sarađivali sa drugima, saopštio je Veličković.

U SNS-u smo prepoznali snagu da se nužne i teške reforme do kraja sprovedu. Želimo da zajedničkim snagama borimo za stabilnu ekonomiju, socijalnu pravde, i da povećamo šansu za nove investicije i zapošljavanje mladih. Samo ujedinjeni sa istim ciljevima stvorićemo zemlju u kojoj će biti zadovoljni i penzioneri, i radnici, i svi ostali građani, dodao je Veličković.

Na odborničkoj listi Aleksandar Vučić. Srbija pobeđuje, PUPS će imati dva kandidata, rečeno je danas. Na pitanje novinara da li je nezadovoljan time što leskovački PUPS neće imati svog kandidata na poslaničkoj listi, Veličković je odgovorio da mu je bila velika čast što je do sada obavljao funkciju narodnog poslanika, ali da se za ciljeve i zahteve penzionera uspešno mogu boriti i njegovi koalicioni partneri.

Ana Jovanović

Check Also

Novo igralište za mališane u naselju “Podrum” u Leskovcu

U leskovačkom naselju “Podrum”, neposredno pored terena za basket, danas je mališanima zvanično predato na …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *