hotel bell

Prvi oktobarski dan rezervisan je za bubnjeve: U Leskovcu se održava 11. Drum dum fest

Prvi bubnjarski festival na Balkanu, Drum Dum Fest, zakoračio je u novu deceniju svog postojanja i jedanaseti put Leskovčanima i ljubiteljima ritma i dobre muzike otvara svoja vrata 1. oktobra. Nagradu za životno delo ove godine dobija bubnjar ”Smak-a”, Slobodan Kepa Stojanović

Drum dum fest počinje u podne, tradicionalnim defileom bubnjara kroz grad, do Narodnog pozorišta, gde u 13 sati počinje besplatna majstorska radionica, namenjena početnicima, ali i onima koji žele da unaprede sviranje na najstarijem muzičkom instrumentu. Biće to prilika za kvalitetno druženje sa mladim Đorđem Hartlom, prvim pobednikom takmičenja DDF Teens i njegovim bendom ”Coffee shop kollektiv”, ali i legendarnim bubnjarom grupe ”Kerber”, Josipom Hartlom.

https://www.facebook.com/DrumDumFest/videos/1549690108795363/ (Joško i Đole vas pozivaju na druženje)

Večernje sadržaje, na istoj lokaciji, otvoriće, po tradiciji najmlađi bubnjari, u okviru programa DDF Kids. Nakon toga, nastupa čuveni leskovački dvojac Igor i Peđa Velikov. Prvim zajedničkim koncertom nakon 11 godina, publici obećavaju uživanje u čistom ritmu dva bubnja.

Vrhunac 11. DDF-a je nastup Vasil Hadžimanov benda, sa Viktorom Filipovskim na bubnjevima i Bojanom Ivkovićem na perkusijama.

https://www.facebook.com/DrumDumFest/videos/762337564828154/ (Vasil Hadžimanov poziv na druženje)

Od prošle godine Drum dum fest uručuje nagradu za životno delo, a ona odlazi u ruke Slobodanu Stojanoviću Kepi, bubnjaru legendarnog Smak-a, benda koji je obeležio jednu epohu u bivšoj Jugoslaviji. Pošto on nije mogao da dođe u Leskovac, ekipa DDF-a je otputovala za Kragujevac i lično mu uručila nagradu, a publika će moći da pogleda snimak dodele i kratak intervju sa njim.

Check Also

PRVOKLASNA ŽURKA MOŽE DA POČNE: EVO KAKO DO NAJJAČEG BONUSA U REGIONU!

Meridian ti predstavlja neodoljiv poklon paket: čeka te 300 spinova i 100% BONUSA NA PRVI …

Оставите одговор