Home / DRUŠTVO / Proizvodno-trgovinsko preduzeće “Mladost“ otvorilo novi maloprodajni objekat
hotel bell

Proizvodno-trgovinsko preduzeće “Mladost“ otvorilo novi maloprodajni objekat

Prizemlje svog objekta, u Niškoj ulici, porodica Mitrović je moderno opremila i u njemu je od danas zvanično novi market

Ovo nije prva, ali jeste najveća prodavnica Preduzeća “Mladost“ u Leskovcu. To je investicija vredna 25 miliona dinara:

– Naša kompanija je mala, privredna firma lokalnog karaktera, koja želi da svojim prisustvom podrži društvenu zajednicu. Procenili smo da je u ovom delu grada potreban jedan domaći market i delovali u tom pravcu. Sve ovo ne bismo uradili da nije bilo konstantne podrške lokalne samouprave, rekao je vlasnik Srđan Mitrović.

Razvoju grada i povoljnom poslovnom ambijentu, svakako u velikoj meri doprinose porodične firme, ocenila je članica gradskog veža, Jelena Stanković:

– Preduzeće “Mladost“ postoji više od dve decenije, a osim proizvodnog, dokazalo se i u sferi trgovine. Zahvaljujući dobroj saradnji sa poslovnim partnerima, novi market je snabdeven širokom paletom proizvoda. Trgovina “Mladost“ trenutno zapošljava 14-oro ljudi, sa tendencijom proširenja. Istoimeno preduzeće, u svom pogonu u Zalužnju, proizvodi supe i začine, a na tom poslu je angažovano 60 lica. Grad Leskovac pozdravlja poslovno širenje svojih sugrađana, jer je to naznaka da će i njihovi potomci ostati ovde.

Supermarket “Mladost“ nalazi se u Niškoj ulici, preko puta naselja “Solidarnost“.

Check Also

Za vikend sankcionisano 127 saobraćajnih prekršaja na području Policijske uprave Leskovac

Nastavljena je akcija pojačane kontrole učesnika u saobraćaju. Na području Policijske uprave Leskovac za vikend …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.