Home / Opštine / Bojnik / Prodat deo imovine DP „Trgovina Vučje“, u martu prodaja još 7 preduzeća iz Leskovca, Vlasotinca, Bojnika i Bošnjaca
hotel bell

Prodat deo imovine DP „Trgovina Vučje“, u martu prodaja još 7 preduzeća iz Leskovca, Vlasotinca, Bojnika i Bošnjaca

Imovina nekadašnjeg društvenog preduzeća ‘’Trgovina Vučje’’, tačnije magacin površine 150 kvadratnih metara u Donjoj Jajni, prodata je Servisu ‘’Todorović’’ po početnoj ceni od 1.070.105,40dinara.

Nove vlasnike u martu čeka još sedam preduzeća sa teritorije Jablaničkog okruga.

‘’Vinarska podrumi’’ Vlasotince na tržištu će se naći prvi put. Imovinu čine gradjevinski objekti, odnosno upravne i poslovne zgrade, proizvodni pogoni, podrumi i skladišta, ukupne površine 10.329 kvadratnih metara. Oglašena je prodaja i 22.728 kvadrata zemljišta, opreme i zaliha. Početna cena je 41,5 miliona dinara, a  licitacija će, u prostorijama Agencije za licenciranje stečajnih upravnika, biće organizovana u sredu, 3. marta.

Istog dana i na istom mestu, na prodaju će biti ponudjena po drugi put nepokretna i pokretna imovina, oprema i transportna sredstva Preduzeća ‘’Interlemind’’. Novi vlasnik, će za objekte, zemljište, mašine i alate morati da izdvojii 211.567.574 dinara, ali je imovina razvrstana u sedam celina i svaka je predmet posebne prodaje.

Za sredu je zakazano i javno nadmetanje za prodaju imovine ‘’Agrar Fruita’’ iz Bošnjaca. Radi se o poslovnom prostoru za ugostiteljsku delatnost, površine 160 kvadratnih metara u Bošnjacu, zemljištu pod objektom – 3.216 kvadrata, opremi i inventaru. Početna cena 1.185.589,oo dinara

Nepokretnu imovinu ‘’Poljoprivrede’’, koja će na prodaju biti ponudjena 10. marta čine njive, ukupne površine 4.526 kvadratnih metara i poljoprivredno i šumsko zemljište, uglavnom livade, njive i pašnjaci treće i četvrte klase, na 91.012 kvadrata u Belanovcu. Javno nadmetanje počeće od  1.387.106,00 dinara.

Deo imovine vlasotinačkog preduzeća ‘’Galofax’’, takodje je na spisku za otudjenje. To su gradjevinski objekti u niškoj opštini Crveni krst, površine 3,6, odnosno 3,5 ari, uz zemljište pod i oko njih. Početna cena je 5,8 miliona dinara. Nadmetanje će, 12. marta, biti održano u Privrednom sudu u Leskovcu.

Stečajni upravnik Akcionarskog društva ‘’Vlasina turs’’, oglasio je prodaju naknadno utvrdjene imovine, koja se sastoji u zemljištu, površine 1.148 kvadrata u Strazimirovcima i nedovršenog objekta od 19 kvadrata u Surdulici. Javno nadmetanje, u Privrednom sudu u Leskovcu, zakazano je za 15. mart. Imovina se prodaje za 576.090,00 dinara.

Poslednje u nizu preduzeća, čija je imovina ponudjena na prodaju u martu je ‘’Pusta reka’’ iz Bojnika. Prvi put će se na licitaciji naći deo nepokretne imovine, odnosno zemljište, površine 6,5 hektara, u katastarskoj opštini Zeletovo. U Agenciji za licenciranje stečajnih upravnika, javno nadmetanje je zakazano za poslednji dan marta. 

Check Also

Detaljna kontrola ispravnosti autobusa koji prevoze decu na utakmicu Srbija – Švedska

Ministarstvo unutrašnjih poslova Vlade Republike Srbije saopštilo je da će pripadnici Uprave saobraćajne policije, u …

Оставите одговор