Home / DRUŠTVO / Prikaz opreme i sredstava MUP-a (TT zbor) povodom Dana policije, mališani uživali u druženju sa policajcima
hotel bell

Prikaz opreme i sredstava MUP-a (TT zbor) povodom Dana policije, mališani uživali u druženju sa policajcima

Povodom Dana policije, slave i Dana Ministarstva unutrašnjih poslova, u dvorištu Opštine Policijska uprava u Leskovcu organizovala je druženje sa građanimai njihovim mališanima kako bi pokazali sa čime se oni susreću u svom poslu.

Tokom druženja predstavnici PU i Vatrogasno-spasilačke jedinice predstavili su njihovu opremu, izvodili vežbe i obradovali mališane prigodnim poklonima.

Gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović prisustvovao je druženju sa svojim saradnicima, kao i predsednik Skupštine mr Aleksandar Đurović inačelnik Jablaničkog upravnog okruga Miloš Ćirić.

Prisutnima se obratio Zoran Kocić, zamenik načelnika Policijske uprave u Leskovcu koji je rekao da je posao policajaca težak i odgovoran, ali je istovremeno i dostojanstven.

„Uprkos prisutnim izazovima sa kojima se policijski službenici svakodnevno susreću, PU u Leskovcu postigla je dobre rezultate na polju suzbijanja opšteg i privrednog kriminaliteta, očuvanja stabilnog javnog reda i mira, unapređenje bezbednosti saobraćaja i u obavljanju ostalih policijskih poslova. Ovi poslovi su izvršavani u potpunosti zakonito i profesionalno.“

Zamenik načenika Kocić je dodao i da su raspisani konkursi za prijem novih policijskih službenika u MUP-u, čime bi se ostvarila bolja pokrivenost područja i unapredila bezbednost svih sugrađana i njihove imovine.

„Naša vizija je da i ubuduće predanim i zakonitim radom unapredimo i povećamo bezbednost naših sugrađana i njihove imovine. To nam predstavlja obavezu i motiv više da u godinama koje su pred nama budemo još bolji i uspešniji i na taj način bolji „servis građana,“ – zaključio je zamenik načelnika Kocić.

Check Also

Policija zaplenila 300 kilograma marihuane, presečen kanal trgovine narkoticima iz Albanije

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin razgovarao je danas sa pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova, Službe za …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *