Početna / GRADOVI / Leskovac / Prijem za Ninu Stanisavljević, reprezentativku Srbije u plivanju

Prijem za Ninu Stanisavljević, reprezentativku Srbije u plivanju

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović priredio je danas prijem za Ninu Stanisavljević, sjajnu plivačicu i reprezentativku Srbije.

Petnaestogodišnja Nina Stanisavljević je na takmičenjima ovog leta oborila nove rekorde i ostvarila sjajne rezultate u konkurenciji starijih plivačica.

-Leskovčani su ponosni na sve Ninine uspehe i pomno prate sva takmičenja na kojima ona učestvuje. Ona i drugi uspešni sportisti našeg grada pružaju dobar uzor i pozitivan model ponašanja našoj deci jer su oni najbolji promoteri zdravog, sportskog duha. Iz tog razloga nastojimo da pružimo podršku svoj našoj deci koja ostvaruju zapažene rezultate na sportskim takmičenjima širom sveta. Pratim Nininu karijeru od početka, kada je bila devojčica, ona je ove školske godine krenula u prvi razred Gimnazije i pored zapaženih sportskih rezultata, ne zapostavlja ni obrazovanje i uspeh u školi. Nina i svi mladi će uvek imati nesebičnu podršku grada jer su svi stanovnici Leskovca ponosni na njih – poručio je gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović.

Nina Stanisavljević se zahvalila gradonačelniku na pozivu i podršci, dodavši da će nastaviti da predstavlja grad u najboljem svetlu, kako u školi tako i u sportu, dodavši da se najlepše u životu osećala kada je nedavno oborila rekord Nađe Higl, star 10 godina.

Prijem za sjajnu reprezentativku u plivanju Ninu Stanisavljević

Publicerat av Dnevnik Juga Måndag 9 september 2019

Nina Stanisavljević je prošlogodišnja dobitnica Oktobarske nagrade, a Grad Leskovac je ove ove godine za sportske klubove iz svog budžeta izdvojio 60 miliona dinara, u odnosu na 18 miliona dinara koliko je izdvajano za sport pre 2013. godine. Od ove sume 3.610.000 dinara se izdvaja za plivačke klubove Dubočica i Leskovac

Pogledaj takodje

U Leskovcu 1 novooboleli – zbog lične neodgovornosti 70 ljudi u samoizolaciji

Na današnjoj konferenciji za medije gradonačelnik Leskovca, Goran Cvetanović, izneo je epidemiološke podatke za današnji …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *