Početna / DOGAĐAJI / Prijem za kadetske rukometne reprezentacije Srbije i Egipta
Dionis Restoran Leskovac

Prijem za kadetske rukometne reprezentacije Srbije i Egipta

U Svečanoj sali grada Leskovca održan je prijem za rukometne kadetske reprezentacije Srbije i Egipta. Ove dve reprezentacije se nalaze u jeku priprema za svetsko prvenstvo koje će se održati u Severnoj Makedoniji.

Sportiste je kao domaćin pozdravio gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović istakavši da mu je izuzetna čast što su na pripremama u našem gradu, i da ovaj prijem predstavlja ojačavanje odnosa između Srbije i Egipta.

„Zadovoljstvo nam je i što je među njima jedan Leskovčanin, Vanja Nikolić. Nedavno nas je i naš leskovački rukometni klub, „Dubočica 54“, obradovao plasmanom u najviši rang takmičenja. Gostima iz Egipta želim da kvalitetno provedu vreme u Leskovcu, da odavde ponesete lepe uspomene i da se dobro pripremite za predstojeće prvenstvo. Nadam se da ćemo našu kadetsku reprezentaciju pamtiti po rezultatima i po sjaju medalja, a nadam se i da se dobro osećate u našem gradu. Vaš trud, zalaganje i borbenost čine da budete odličan primer i uzor budući naraštajima.“

Prijem za kadetske reprezentacije Srbije i Egipta

Publicerat av Dnevnik Juga Fredag 2 augusti 2019

U ime reprezentacije Srbije zahvalio se Aleksandar Đorđević, koji je rekao da u Leskovcu na svakom koraku vlada pozitivno okruženje i da se nada da će tu pozitivnu atmosferu iskoristiti i za dobar rezultat na svetskom kadetskom prvenstvu.

„Zahvaljujemo se na prijateljstvu Srbiji i Rukometnom savezu Srbije, ali i svim ljudima iz organizacije u Leskovcu koji su nas domaćinski dočekali ovih dana“ rekao je tim menadžer egipatskih rukometaša Mohamed Daud.

Pogledaj takodje

Vlasotinački Naprednjaci oštro osudili nasilničko ponašanje na sinoćnim protestima

Vezano za aktuelnu situaciju u Beogradu, Nišu i Novom Sadu osuđujemo svaki vid nasilničkog ponašanja …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *