Početna / DOGAĐAJI / Prijem za kadetske rukometne reprezentacije Srbije i Egipta
hotel bell

Prijem za kadetske rukometne reprezentacije Srbije i Egipta

U Svečanoj sali grada Leskovca održan je prijem za rukometne kadetske reprezentacije Srbije i Egipta. Ove dve reprezentacije se nalaze u jeku priprema za svetsko prvenstvo koje će se održati u Severnoj Makedoniji.

Sportiste je kao domaćin pozdravio gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović istakavši da mu je izuzetna čast što su na pripremama u našem gradu, i da ovaj prijem predstavlja ojačavanje odnosa između Srbije i Egipta.

„Zadovoljstvo nam je i što je među njima jedan Leskovčanin, Vanja Nikolić. Nedavno nas je i naš leskovački rukometni klub, „Dubočica 54“, obradovao plasmanom u najviši rang takmičenja. Gostima iz Egipta želim da kvalitetno provedu vreme u Leskovcu, da odavde ponesete lepe uspomene i da se dobro pripremite za predstojeće prvenstvo. Nadam se da ćemo našu kadetsku reprezentaciju pamtiti po rezultatima i po sjaju medalja, a nadam se i da se dobro osećate u našem gradu. Vaš trud, zalaganje i borbenost čine da budete odličan primer i uzor budući naraštajima.“

Prijem za kadetske reprezentacije Srbije i Egipta

Publicerat av Dnevnik Juga Fredag 2 augusti 2019

U ime reprezentacije Srbije zahvalio se Aleksandar Đorđević, koji je rekao da u Leskovcu na svakom koraku vlada pozitivno okruženje i da se nada da će tu pozitivnu atmosferu iskoristiti i za dobar rezultat na svetskom kadetskom prvenstvu.

„Zahvaljujemo se na prijateljstvu Srbiji i Rukometnom savezu Srbije, ali i svim ljudima iz organizacije u Leskovcu koji su nas domaćinski dočekali ovih dana“ rekao je tim menadžer egipatskih rukometaša Mohamed Daud.

Pogledaj takodje

Nakon serije loših rezultata, rukometaši žele pobedu protiv “Radničkog“

Radi se o ekipama sličnog kvaliteta, ali trener Saša Pejčić, epitet favorita stvalja ispred “Dubočie“ …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *