hotel bell

Preventivni pregledi u MZ Moša Pijade, Vinarcu i Donjem Stopanju

Akcija besplatnih preventvnih lekarskih pregleda koju organizuju Grad Leskovac, Opšta bolnica i Dom zdravlja Leskovac nastavljena je i ove subote.

Lekari su ove subote bili u Mesnoj zajednici „Moša Pijade“, Vinarcu i Donjem Stopanju. U nedelju će lekarski pregledi biti organizovani u Brejanovcu, Čifluku Razgojnskom, Razgojni, Grdanici i Smrdanu.

-Posete izabranom lekaru i preventivni lekarski pregledi predstavljaju temelj očuvanja zdravstvenog stanja. Grad Leskovac kao odgovorna lokalna samouprava prepoznaje značaj preventivnih pregleda i u skladu sa tim godinama organizuje preventivne preglede. Stanovnici imaju priliku da premere nivo šećera u krvi i krvni pritisak, kao i da obave konsultacije sa lekarom – rekla je dr Marija Stanković.

U ime Mesne zajednice „Moša Pijade“ lekarima i organizatorima zahvalio je predsednik Predrag Momčilović koji je istakao važnost ovakvih akcija za očuvanje zdravlja stanovništva.

Check Also

Opština Vlasotince finansira Romski bal – Zahtevi za sponzorstvo nemaju veze sa ovom manifestacijom, opštinom i Turističkom organizacijom

Poslednjih dana pojavile su se informacije da pojedini Romi obilaze privrednike u Vlasotincu i traže …

Оставите одговор