Početna / DRUŠTVO / Predstavljen aprilski broj Leskovačkog glasnika

Predstavljen aprilski broj Leskovačkog glasnika

Mesec april je doneo sa sobom novi broj Leskovačkog glasnika koji u sebi objedinjuje sve značajne događaje iz prethodnog perioda poput posete predsednika Srbije Aleksandra Vučića, potpredsednice Ane Brnabić, ministarke Zorane Mihajlović, o podsticajima za zapošljavanje, o novoj mehanizaciji i lokalnim dešavanjima iz prethodnog meseca.

“ Događaj koji je svakako obeležio mesec februar jeste dolazak predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, koji je u okviru kampanja „Budućnost Srbije“ posetio Jablanički okrug. Oko 10.000 građana je u Leskovcu dočekalo predsednika , koji se prisutnima zahvalio što su došli u tolikom broju i poručio da je Srbija zemlja ponosnog i dostojanstvenog naroda. Okupljenim građanima obratila se i predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić. Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić, januara meseca je prisustvovao otvaranju fabrike „Aptiv packard“ u Zelenoj zoni u Leskovcu i tom prilikom istakao da će u ovoj fabrici biti zaposleno 3.000 ljudi. Otvaranje fabrike i zapošljavanje radnika dovešće do smanjenje nezaposlenosti za 11,8 %, dok će stopa zaposlenih u privredi porasti za 9,8 % – kazao je Filip Cvetković volonter Kancelarije za mlade.

„U Leskovačkom glasniku možete pročitati i o posetama potpredsednice Vlade Srbije i ministarke građevinarstva saobraćaja i infrastrukture Zorane Mihajlović i ministara omladine i sporta Vanje Udovičića, kao i o podsticajima za zapošljavanje mladih, subvencijama za poljoprivrednike, o finansiranju projekata iz oblasti socijalne zaštite i sporta, obnovi voznog parka i mehanizacija leskovačkih preduzeće, kao i o zahvalnici Ministarstva odbrane Leskovcu i o Svetosavskoj nagradi Domu učenika – dodao je Filip Cvetković.

Pogledaj takodje

U četvrtak (23. septembra) bez struje trinaest sela u opštini Medveđa

Briga o kupcima OPERATOR DISTRIBUTIVNOG SISTEMA „EPS DISTRIBUCIJA“ d.o.o. Beograd, Ogranak Leskovac, pogon Lebane, obaveštava …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *