Home / DOGAĐAJI / Predstavljanje turističke ponude grada na Beogradskom manifestu
hotel bell

Predstavljanje turističke ponude grada na Beogradskom manifestu

Turistička organizacija grada Leskovca učestvovala je na osmom Beogradskom manifestu, festivalu manifestacija i destinacija  koji je proteklog vikenda održan u Beogradu, na novoj, atraktivnoj lokaciji Sava promenadi.

Beogradski manifest  je u petak, 27. maja  otvorila pomoćnica ministarke za turizam Jelena Milenković Orlić istakavši da ova manifestacija spaja generacije i doprinosi unapređenju turističke ponude Beograda i cele Srbije. Prisutnim posetiocima se na otvaranju obratila I direktorka Turističke organizacije Srbije Marija Labović koja je istakla  da je ovo izuzetno važan oblik promocije naših turističkih destinacija i to u Beogradu, kao najvećem tržištu kada su domaći turisti u pitanju.

Manifestacija je sa svojim  kreativnim konceptom predstavljanja destinacija osmišljena kao jedinstveni porodični sajam na otvorenom, podeljen u deset festivalskih zona.

Štand Turističke organizacije grada Leskovca bio je smešten u zoni „Aduti Srbije“ gde su predstavljene tradicionalne i kulturološke različitosti i lepote više od 60 gradova I opština Srbije. Predstavnici TOL-a su preko brojnih štampanih turističkih publikacija I u direktnom kontaktu sa zainteresovanim posetiocima, posebno iz inostranstva predstavili kompletnu turističku ponudu grada.

Predstavljanje grada Leskovca na Beogradskom manifestu ulepšala je promocija “Roštiljijade”, gde su mnogobrojni posetioci mogli da probaju i uživaju u gastronomskim specijalitetima našeg kraja.

Check Also

Vodič: Kako izbeći neželjene troškove prilikom korišćenja rominga

Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija sastavilo je vodič za građane Republike Srbije, kako bi izbegli …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.