Početna / GRADOVI / Leskovac / Predsednik leskovačkog SNS-a Goran Cvetanović o izborima u Medveđi, bojkotu i podršci građana
Bilbordi

Predsednik leskovačkog SNS-a Goran Cvetanović o izborima u Medveđi, bojkotu i podršci građana

Predsednik Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Leskovcu dr Goran Cvetanović održao je danas konferenciju za medije.

Centralna tema konferencije kojoj je prisustvovao i predsednik leskovačkih socijalista Aleksandar Đurović bili su izbori u Medveđi na kojima je lista „Aleksandar Vučić zato što volimo Medveđu“ osvojila apsolutnu većinu sa 18 od 25 odborničkih mandata,

-U ime Gradskog odbora Srpske napredne stranke Leskovac i svoje ime čestitam kolegama okupljenim na izbornoj listi „Aleksandar Vučić-Zato što volimo Medveđu“ pobedu na lokalnim izborima u Medveđi. Impozantni rezultat od 64,79 % glasova, odnosno 18 od 25 mandata u Skupštini opštine pokazuje da nas građani Medveđe podržavaju na putu sveukupnog razvoja Srbije. Politika koju predsednik Republike Srbije i predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić vodi ima veliki i pozitivan odjek kako u domaćoj i tako i u svetskoj javnosti. Zato Srpska napredna stranka kontinuirano osvaruje značajne rezultate na izborima u celoj Srbiji. Građani čitave Srbije veruju u ono što radimo, veruju u naš trud, ozbiljnost i odgovornost kojom zajedno sa SPS-om vodimo zemlju. Dokaz je i izlaznost na jučerašnjim izborima gde je od 6606 upisanih birača, izašlo 4466 što iznosi čak 67,61%, a to dokazuje da građani veruju u izbore, a ne u neki bojkot na koji pojedine političke opcije pozivaju – rekao je Goran Cvetanović.

On je naglasio da su birači u Medveđi doneli pravu odluku.

-U demokratskom društvu, promene se dešavaju na izborima, samo na izborima i isključivo na izborima. Naši mnogobrojni simpatizeri poštuju borce, čestite ljude koji imaju ideju i cilj. Naš je cilj da podignemo Srbiju, da nastavimo da gradimo na svakom koraku. Narod ne veruje politikantima koji znaju samo za nerad i bojkot, a hteli bi da na silu, bez plana o programa, bez znanja i iskustva, preotmu vlast, i vrate Srbiju na put bezvlašća, ponora i beznađa“ osvrnuo se Cvetanović na bojkot i zahvalio se svim članovima, aktivistima i simpatizerima stranke koji su dali svoj doprinos i na taj način odbranili integritet i suverenitet zemlje i izdejstvovali pobedu i poručio da su žitelji Medveđe doneli pravu odluku odlučivši da podrže listu okupljenu oko Srpske napredne stranke – istakao je prvi čovek leskovačkih naprednjaka.

Na samom kraju Cvetanović je čestitao svim listama, s obzirom na to da su sve prešle cenzus i pročitao izborne rezultate.

Konferencija za medije predsednika Gradskog odbora SNS Gorana Cvetanovića

Publicerat av Dnevnik Juga Måndag 9 september 2019

Aleksandar Vučić – Zato što volimo Medveđu – 64,79%, 18 odbornika; Кrkobabić PUPS – Medveđa je Srbije – 5,95%, 1 odbornik; SRS dr Vojislav Šešelj – 7,15%, 2 odbornika; Partija za demokratsko delovanje, Fljorim Sahiti – 6,40%, 1 odbornik; Svi za Medveđu, Muharem Saljihu – 9,19%, 2 odbornika; Srpska desnica, Za domaćinsku Medveđu – 6,52%, 1 odbornik.

Odgovarajuči na pitanje novinara o aktivnom učešću u kampanji aktivista SNS iz Leskovca i da li ovu pobedu smara pobedom ovog Gradskog odbora, Cvetanović je odgovorio da je siguran da građani Medveđe podržavaju politiku predsednika Aleksandra Vučića, da zna da su podržavali pokojnog predsednika opštine Slobodana Draškovića, a ostavio je novinarima i javnosti da ostalo zaključe sami, napomenuvši da on ne odlučuje o tome ko će biti predsednik Opštine Medveđa.

Pogledaj takodje

Sanacija puteva u toku, stigla pomoć u Oruglicu. Gagince, Melovo i Ravni Del

Gradski štab za vanredne situacije danas je osim epidemiološke sitiuacije i pripreme za masovnu imunizaciju …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *