Početna / DOGAĐAJI / Predsednik Aleksandar Vučić uručio Sretenjski orden drugog, odnosno trećeg stepena Gimnaziji i Narodnom muzeju (FOTO)

Predsednik Aleksandar Vučić uručio Sretenjski orden drugog, odnosno trećeg stepena Gimnaziji i Narodnom muzeju (FOTO)

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić uručio je povodom Dana državnosti Srbije odlikovanja zaslužnim pojedincima i institucijama.

Među odlikovanima su pojedinci, institucije i udruženja u oblasti kulture, medicine, privrede, sporta, nauke, diplomatije.

Sretenjski orden drugog stepena dobila je Gimnazija Leskovac povodom 140 godina postojanja i rada. Narodni muzej u Leskovcu dobio je Sretenjski orden trećeg stepena, povodom 70 godina postojanja i rada.

U Predsedništvu Srbije Aleksandar Vučić je uručio ordenje direktorici leskovačke Gimnazije Dragani Cvetanović i direktorici Narodnog muzeja Miri Ninošević.

Gimnazija Leskovac odlikovana je Sretenjskim ordenom drugog stepena za naročite zasluge za Republiku Srbiju i njene građane i postignute rezultate u prosvetnoj delatnosti, povodom 140 godina rada.

Narodni muzej u Leskovcu odlikovan je Sretenjskim ordenom trećeg stepena za izuzetne zasluge za Republiku Srbiju i njene građane u oblasti kulture i muzejske delatnosti povodom 70 godina rada.

Pogledaj takodje

POKRENI ŽIVOT: Ogrevno drvo za dve romske porodice iz Leskovca

Kako su nam stigli hladni dani Humanitarna organizacija „Pokreni život“ iz Leskovca donirala je dvema …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *