Home / DOGAĐAJI / Poziv studentima na besplatno trodnevno „UMrežavanje“ na Zlatiboru
hotel bell

Poziv studentima na besplatno trodnevno „UMrežavanje“ na Zlatiboru

Besplatno trodnevno „UMrežavanje“ ove godine održaće se od 2 – 4. septembra 2022. na Zlatiboru!

„UMrežavanje“ je događaj koji se organizuje po treći put sa ciljem pružanja podrške i mogućnosti studentima iz Leskovca koji studiraju širom Srbije da se „umreže“ i razmenom ideja doprinesu razvoju grada. Kao i pre tri godine, kada je član gradskog veća Stefan Kitanović, organizovao prvo umrežavanje uspešnih studenata, događaj će biti održan i ove godine, pri čemu je kapacitet ovoga puta još veći (do 50 studenata), zahvaljujući velikoj podršci gradonačelnika Leskovca Gorana Cvetanovića i nesebičnom doprinosu sponzora. Prilikom selekcije studenata, kao jedan od kriterijuma biće uzet u obzir CV i prijavni obrazac, ali i brzina prijave.

Studenti mogu preuzeti prijavu za „UMrežavanje 2022“ na linku OVDE Popunjenu prijavu i CV slati na e-mail adresu stefankitanovic92@gmail.com. Za studente je obezbeđen prevoz, kao i smeštaj u samom centru Zlatiboru i to na bazi punog pansiona (doručak, ručak, večera) uz prateće aktivnosti i sadržaje (predavanja, radionice), a sve to potpuno besplatno.

Ukoliko studenti imaju nejasnoća u vezi sa prijavom ili su im potrebne dodatne informacije mogu da se jave članu Gradskog veća Stefanu Kitanoviću na broj 064/9345281.
Utiske sa prvog i drugog „UMrežavanja“ možete pogledati na sledećem LINKU

Check Also

Pokret za Leskovac, na ulici nastavlja akciju “Jedan evro da ne peva Jelena“

Akcija je jedinstvena prilika za građane koji misle drugačije, koji ne moraju da protestuju, ali …

Оставите одговор