Početna / GRADOVI / Leskovac / Potpisan sporazum o saradnji između odbojkaških klubova iz Leskovca i Lajkovca
hotel bell

Potpisan sporazum o saradnji između odbojkaških klubova iz Leskovca i Lajkovca

Odbojkaški klubovi iz Leskovca i Lajkovca nedavno su potpisali ugovor o saradnji. S obzirom da OK „Železničar“ iz Lajkovca igra Superligu (najviši rang takmičenja) i konstantno ima potrebu za kvalitetnim igračicama, to je i bio motiv za potpisivanje ovog sporazuma o saradnji.

„Napravili smo saradnju sa OK „Leskovac“ i potpisali smo ugovor sa Vanjom Ivanović koja je kadetska reperezantativka Srbije. Ona će ovu sezonu provesti u Leskovcu, a naredne sezone će doći u Lajkovac – ističe Živorad Lazarević, predsednik OK „Železničar“.

Trener leskovačkih odbojkašica, Miodrag Rajković ističe da je ova saradnja podstrek da se u klubu radi još jačim tempom.

„Saradnja sa klubom iz Lajkovca je vrlo značajna iz više razloga. Daje nam mogućnost da deca koja stašu u Leskovcu imaju mogućnost da odu u Superligu. Sarađivaćemo na tri nivo-a trenerskom, igračkom i međuklupskom. U klubu imamo jako kavalitetnih igračica koje su blizu poziva za nacionalnu selekciju. Kod nas se radi stručno, uz maksimalnu posvećenost te stoga očekujemo dobre rezultate – ističe za naš portal trener OK „Leskovac“ Miodrag Rajković.

I.D.

Pogledaj takodje

Sutra isplata posebne novčane naknade za mesec mart

NSZ filijala Leskovac obaveštava svoje korisnike da će sutra krenuti sa isplatom posebne novčane naknade. …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *