Početna / EKONOMIJA / Potpisan sporazum o poslovno-tehičkoj saradnji sa Privrednom komorom

Potpisan sporazum o poslovno-tehičkoj saradnji sa Privrednom komorom

Tastylia Buy 20 MG 04/03/2018 EKONOMIJA, Medvedja Ostavi komentar

U prostorijama Regionalne priredne komore Jablaničkog i Pčinjskog okruga u Leskovcu, sa lokalnim samoupravama sa područja Jablaničkog okruga potpisan je sporazum o poslovno-tehničkoj saradnji.

Zakonom o privrednim komorama uspostavljen je novi mehanizam komunikacije Privredne komore Srbije i privrednika. Obzirom da komora zastupa interese privrede, a odnosima ne samo sa Vladom RS, centralnim državnim organom već i sa lokalnim samoupravama, potpisivanjem sporazuma o međusobnoj saradnji, Privredna komora kao asocijacija radi na intenziviranju saradnje i unapređenju privrednog ambijenta juga Srbije.

Cilj potpisivanja ovog sporazuma je da lokalne samouprave iz Jablaničkog okruga zajednički rešavaju probleme privrednika na jugu, ali i rade na privlačenju novih investicija i razvijanju Jablaničkog okruga, pre svega kroz dobru i uspešnu međusobnu saradnju.

Popisivanje Sporazuma obavljeno je 02. marta u Privrednoj komori Leskovca. Ispred opštine Medveđa sporazum je potpisao predsednik opštine, dr Nebojša Arsić.

    

Pogledaj takodje

Večeras u Medveđi karneval najmlađih, mladih i uvek mladih

Povodom završetka školske godine i početka turističke sezone, Turistička Organizacija opštine Medveđa organizuje treći po …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *