Početna / EKONOMIJA / Potpisan sporazum o poslovno-tehičkoj saradnji sa Privrednom komorom

Potpisan sporazum o poslovno-tehičkoj saradnji sa Privrednom komorom

U prostorijama Regionalne priredne komore Jablaničkog i Pčinjskog okruga u Leskovcu, sa lokalnim samoupravama sa područja Jablaničkog okruga potpisan je sporazum o poslovno-tehničkoj saradnji.

Zakonom o privrednim komorama uspostavljen je novi mehanizam komunikacije Privredne komore Srbije i privrednika. Obzirom da komora zastupa interese privrede, a odnosima ne samo sa Vladom RS, centralnim državnim organom već i sa lokalnim samoupravama, potpisivanjem sporazuma o međusobnoj saradnji, Privredna komora kao asocijacija radi na intenziviranju saradnje i unapređenju privrednog ambijenta juga Srbije.

Cilj potpisivanja ovog sporazuma je da lokalne samouprave iz Jablaničkog okruga zajednički rešavaju probleme privrednika na jugu, ali i rade na privlačenju novih investicija i razvijanju Jablaničkog okruga, pre svega kroz dobru i uspešnu međusobnu saradnju.

Popisivanje Sporazuma obavljeno je 02. marta u Privrednoj komori Leskovca. Ispred opštine Medveđa sporazum je potpisao predsednik opštine, dr Nebojša Arsić.

    

Pogledaj takodje

Gradonačelnik Leskovca posetio kompanije „Autostop“ i „Leskobags“ (FOTO/VIDEO)

Gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović posetio je danas, sa saradnicima, kompanije „Autostop“ i „Leksobags“ u …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *