петак , децембар 14 2018
Početna / EKONOMIJA / Potpisan sporazum o poslovno-tehičkoj saradnji sa Privrednom komorom

Potpisan sporazum o poslovno-tehičkoj saradnji sa Privrednom komorom

U prostorijama Regionalne priredne komore Jablaničkog i Pčinjskog okruga u Leskovcu, sa lokalnim samoupravama sa područja Jablaničkog okruga potpisan je sporazum o poslovno-tehničkoj saradnji.

Zakonom o privrednim komorama uspostavljen je novi mehanizam komunikacije Privredne komore Srbije i privrednika. Obzirom da komora zastupa interese privrede, a odnosima ne samo sa Vladom RS, centralnim državnim organom već i sa lokalnim samoupravama, potpisivanjem sporazuma o međusobnoj saradnji, Privredna komora kao asocijacija radi na intenziviranju saradnje i unapređenju privrednog ambijenta juga Srbije.

Cilj potpisivanja ovog sporazuma je da lokalne samouprave iz Jablaničkog okruga zajednički rešavaju probleme privrednika na jugu, ali i rade na privlačenju novih investicija i razvijanju Jablaničkog okruga, pre svega kroz dobru i uspešnu međusobnu saradnju.

Popisivanje Sporazuma obavljeno je 02. marta u Privrednoj komori Leskovca. Ispred opštine Medveđa sporazum je potpisao predsednik opštine, dr Nebojša Arsić.

    

Pogledaj takodje

Kordinaciono telo dodelilo 63 stipendije srednjoškolcima iz Medveđe

Opštinu Medveđa juče je  posetio predsednik Koordinacionog tela za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđu, prof …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *