Početna / POLITIKA / Posetom kompanije “Jumko” predsednik Srbije završio dvodnevnu posetu Pčinjskog okruga

Posetom kompanije “Jumko” predsednik Srbije završio dvodnevnu posetu Pčinjskog okruga

Posetom kompaniji “Jumko” u Vranju, predsednik Srbije Aleksandar Vučić završio je dvodnevnu posetu Pčinjskom okrugu, u okviru kampanje “Budućnost Srbije”.

U pratnji gradonačelnika dr Slobodana Milenkovića, Vučić se tokom obilaska pogona namenske industrije upoznao sa asortimanom i kvalitetom proizvoda, koje ovaj tekstilni gigant izrađuje za domaće i strane potrebe. On je u razgovoru sa radnicima rekao da u toku ove godine, mogu da računaju na uvećanje plate od 20 odsto. Predsednik je podsetio da je “Jumko”, tokom njegove prve posete bio pred zatvaranjem, a radnici bez posla.

„Danas u ovoj fabrici radi preko 1.500 zadovoljnih ljudi. Plate će im biti veće, a verujem da ćemo još mnogo toga da napravimo i uradimo”, rekao je Vučić i dodao da sa završetkom auto puta građani mogu da očekuju dovođenje gasovoda u svim opštinama Pčinjskog okruga. On je naglasio da je veliki pomak napravljen i u susednim opštinama, što je po njegovim rečima, vidljivo na svakom koraku.

„Zahvaljujem se svim građanima Pčinjskog okruga na ljubavi i podršci koju su pokazali za ova dva dana. Svi predsednici i premijeri, od 1945. godine pa nadalje, zajedno nisu bili u Pčinjskom okrugu koliko sam ja puta dolazio, planiram da to nastavim“, rekao je Vučić i naglasio da će biti uloženo još mnogo truda i energije da bi ljudi u ovom kraju živeli bolje.

Pogledaj takodje

Otvoren Sajam knjiga u glavnoj ulici

U okviru manifestacije “Dani Vranja”, na šetalištu u glavnoj ulici otvoren je treći ovogodišnji Salon …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *