Početna / DRUŠTVO / Počela izgradnja „jeftinih“ stanova za pripadnike snaga bezbednosti

Počela izgradnja „jeftinih“ stanova za pripadnike snaga bezbednosti

U okviru kampanje ,,Budućnost Srbije“ predsednik Aleksandar Vučić, u prisustvu potpredsednice i ministarke građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorane Mihajlović, ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića, Ambasadora Turske u Srbiji Tanžua Bilgidža i gradonačelnika Vranja dr Slobodana Milenkovića, označio je početak izgradnje stanova za pripadnike snaga bezbednosti.

,, Jako sam srećan što počinjemo izgradnju jeftinih stanova i što će porodice koje će dobiti krov nad glavom svoju budućnost vezati za Vranje i jug Srbije. U prvoj fazi biće izgrađeno 186 stanova, u drugoj 198, a na nivou cele Srbije ukupno 8.022. Cena u Vranju po kvadratnom metru biće 400 evra sa rokom otplate na 30 godina. Kvalitet mora biti odličan jer ljudi koji će u njima stanovati moraju biti zadovoljni. To je naša budućnost koju već gradimo, a isto tako smo svesni da ona zavisi od našeg rada“, istakao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

On je rekao da ništa nije jednostavno i lako, ali kada je politika jasna onda se donose i prave odluke.

,,Ujedinili smo se potpuno svesni da je sve ostalo tapkanje u mestu ili još gore vraćanje u prošlost kada je zemlja stagnirala. Nije važno koliko puta vas obore, već koliko puta možete da ustanete i krenete dalje. Srbija je krenula uspravna i ponosna u budućnost koju sama gradi. U svakom gradu u Srbiji se dešava budućnost“, poručio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Pogledaj takodje

U četvrtak bez struje dve ulice u gradu

U četvrtak zbog radova deo stanovnika dve gradske ulice neće imati struju – saopšteno je …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *