hotel bell

PORODIČNA ŠETNJA: Boško Obradović iz Leskovca krenuo u predizbornu kampanju „Od porodice do porodice“

Srpski pokret Dveri organizovao je danas u Leskovcu šetnju i skup čiji je cilj podrška porodici i porodičnim vrednostima.

Predsednik Dveri Boško Obradović naglasio je da ovo prva u nizu porodičnih šetnji koje će biti organizovane u Srbiji, da predstavlja početak predizborne kampanje i najavio veliki završni skup u Beogradu na Svetski dan porodice 15. maja.

– Ovde smo da slavimo život, porodicu, rađanje, mlade bračne parove, da ukažemo koliko nam je stalo do svih naših porodica, a ujedno je i početak nove predizborne kampanje Dveri koja nosi ime „Od porodice do porodice“ i nimalo slučajno ne kreće iz Leskovca. Za ovaj grad sam u potpunosti uveren da ima jedan od najvećih opozicionih energija u Srbiji i da će biti prvi grad u kome će se u skorijoj budućnosti desiti promene. Niko nam to neće pokloniti, moramo sami da se izborimo za svoju slobodu, pravdu i demokratiju. Sada je vreme da opozicija izađe na teren, u narod, u direktan kontakt i susret građanima i da razgovaramo, predstavljamo svoj program i da čujemo kako je najbolje da što pre dođemo do smene vlasti i promene kompletnog korumpiranog sistema koji ovde funkcionoiše više od 30 godina – rekao je Boško Obradović na skupu u Leskovcu i istakao porodicu kao stub društva – Danas je savremena žena ugrožena više nego ikada, ima dva radna vremena u toku dana, jer ima svoju poslovnu karijeru i ima obaveze u kući i porodici. To ova država ne prepoznaje. Mi se zalažemo da se konačno uvede neradna nedelja i u privatnom sektoru, da možemo makar taj jedan dan nedeljno da se posvetimo Bogu, porodici, rođacima, prijateljima, kumovima, deci. Zalažemo se i da majke sa malom decom imaju skraćeno radno vreme i da takva majka radi samo prvu smenu. U Srbiji nam nisu potrebna veća ženska prava, nego majčinske privilegije. Da na svakom mestu bude favorizovan i brak i porodica, kao najvažnija vrednost u ovom društvu. Država treba da donese poresku reformu da onog trenutka kada stupite u brak odmah imate smanjenje poreza na zaradu. Kada dobijete prvo dete dalje smanjenje poreza na zaradu, ali i poreza na imovinu. I za svako novorođeno dete država da smanjuje poreze, da porodici ostaje više novca u kućnom budžetu. To bi bio pravi odnos države, a ne odnos današnje države kojoj je najvažniji cilj da legalizuje homoseksualne brakove i da to bude pitanje oko koga treba da se raspravljamo.

Okupljenima su se obratili i član Predsedništva Srpskog pokreta Dveri Predrag Mitrović i predsednik Gradskog odbora ove stranke u Leskovcu Igor Jovanović.

Check Also

Ništa od revanša: “Dubočica“ nije mogla do potpunog preokreta protiv gostiju iz Prokuplja

Leskovčani su večeras, pred svojom publikom, od “Topličanina“ poraženi gotovo na identičan način kao jesenas, …

3 comments

  1. Nadam se da su shvatili da im danas ova setnja nije uopste uspela i da se ne brukaju vise.

  2. Opet taj nenarodni covek, Bosko.
    Pa ako ga neko toliko voli sto ne ode u Cacak pa da odatle krene?
    Niko mu ne veruje pa ni on samom sebi.
    Bruka za Srbiju.

Оставите одговор