hotel bell

Polufinalni mečevi Radničkih sportskih igara večeras i sutra u sportskoj hali

Večeras i sutra, 13. i 14.oktobra, u SRC Vlasina, odigravaju se polufinalni mečevi Radničkih sportskih igara. Reč je o tradicionalnoj manifestaciji koja traje već sedam godina i za koju se, iz godine u godinu, povećava interesovanje kompanija.

-Ove godine prijavljeno je učešće 22 ekipe, što je 50% više nego prošle kada ih je bilo 14. Turnir je veoma posećen i što se publike tiče. To nas navodi na razmišljanje da formiramo radničku ligu, ali o tome ćemo razgovarati i sa samim učesnicima – kaže v,d ,direktora SRC Vlasina Saša Đokić.

Večeras od 17.30 sastaju se Gruner i AŠ Kružni tok, od 18,20 u ženskom polufinalu igraju Elrad VSS i Gruner. Od 19.10 ponovo igrajumuškarci, ekipe Evrostil gradnja i Elrad.

U petak 14.oktobra od 17.30 sastaju se HSV i ekipa koja je sastavljena od predstavnika sportsko rekreativnog centra, Kulturnog centra i Sportskog saveza. Termin u 18.20 rezervisan je za žensko polufinale u kome će snage odmeriti ekipe Opštine Vlasotince i Doma zdravlja. Istog dana, u 19.10 sastaju se muške ekipe Opštine Vlasotince i MM Komerca.

Finalni susreti održaće se u ponedeljak 17.oktobra, a utakmice počinju od 16.30, kada će se nadmetati ekipe za treće mesto.

Check Also

Samostalno do bazena: Lift i specijalna stolica, od danas su na raspolaganju osobama sa invaliditetom u Leskovcu

Osobama sa invaliditetom, a posebno ljudima sa fizičkim hendikepom ili otežanim kretanjem, uživanje u leskovačkom …

Оставите одговор