Početna / DOGAĐAJI / Poliklinika LEDIS – Sigurnost u lečenju i posvećenost pacijentu

Poliklinika LEDIS – Sigurnost u lečenju i posvećenost pacijentu

Iako relativno nova među zdravstvenim ustanovama u Leskovcu i okolini, Poliklinika LEDIS već je postala mesto na kome pacijenti traže i nalaze vrhunski nivo usluge u oblasti interne medicine, ginekologije, neurologije i psihijatrije.

Stručni kadar sa velikim iskustvom, nova savremena oprema i boravak u funkcionalnim i adekvatno opremljenim ordinacijama garant su da će pacijent dobiti željenu uslugu. Tome je tim lekara i tehničara maksimalno posvećen.

-Mi našim pacijentima nudimo jednu sigurnost u očuvanju njihovog zdravlja. Pored svih usluga koje mogu dobiti, naš tim je dostupan za svakodnevne besplatne konsultacije. Veoma nam je važno da oni našu Polikliniku LEDIS doživljavaju kao svoju kuću zdravlja – kaže dr Srđan Mitić, specijalista ginekologije i akuserstva.

U Poliklici LEDIS u oblasti ginekologije, pored ginekoloških i ultrazvučnih pregleda, obavljaju se kontinuirani preventivni pregledi premalignih i malginih oboljenja ženskih genitalnih organa, uz dopunsku laboratorijsku dijagnostiku odgovarajućih tumor markera. U ovoj poliklinici  se legalno, u potpuno opremljenoj ginekološkoj sali, rade bezbolne intervencije u anesteziji u skladu sa načelima medicinske etike (na osnovu rešenja Ministarstva zdravlja o obavljanju bezbolnih prekida trudnoće do 10 nedelje starosti br. 920-530-072-125/2018-09 21.02.2018.). Takođe, obavlja se i niz dijagnostičkih i terapijskih procedura u anesteziji: uklanjanje polipa, eksplorativne kiretaže, biopsije, uklanjanje kondiloma, incizije apscesa Bartolinijeve žlezde, plasiranje i vađenje spirale…

– Mogućnost bezbolnih intervencija je najbolji izbor i za pacijentkinju i za lekara, uz blagovremeno upoznavanje pacijentkinje sa prednostima i potencijalnim rizicima ovog vida lečenja i uz maksimalno poštovanje njene privatnosti – kaže ginekolog dr Srđan Mitić.

On dodaje da se tim lekara Poliklinike LEDIS bavi i problemima menopauze, koja predstavlja kraj reproduktivne dobi žene. Smatra se da prosečna žena u tom razdoblju provede gotovo jednu trećinu svog života.

Buduće mame i njihove bebe u posebnom su fokusu ovdašnjih lekara. Osim posebne brige od začeća do porođaja, prenatalnim testovima, koji se sprovode u Poliklinici LEDIS moguće je dobiti najobimnije informacije o genetskom zdravlju  bebe, čime u velikom procentu zamenjuje amniocentezu  i daje potpuno nova dimenzija praćenju trudnoće.

Sigurnost u lečenju, posvećenost pacijentu i komfor prilikom boravka – tri su zaštitna znaka ove poliklinike – slažu se i pacijenti koje smo zatekli na licu mesta, u Solunskih ratnika 23, gde su prostorije poliklinike.

Pogledaj takodje

U Medveđi danas potpisani ugovori sa sportskim udruženjima

U kabinetu predsednika opštine Medveđa danas su potpisani ugovori o realizaciji programa finansiranja i podrške …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *