hotel bell

Pokret “SRCE” osuđuje vandalski napada na prostorije stranke u Vranju

Saopštenjem za javnost, povodom napada na prostorije Pokreta “Srce” Vranje, oglasilo se povereništvo Pokreta SRCE iz Leskovca, koje prenosimo u celosti.

“Poštovani građani, Povereništvo Pokreta SRCE-a za Leskovac, najoštrije osuđuje noćašnji vandalski napad na prostorije Gradskog odbora SRCE Vranje. 

Još jedanput se pokazalo da vladajućoj stranci smetaju svi oni koji imaju slobodu da iskažu svoje stavove i osude sve ono što ne valja u društvu, a što je posledica trenutne nakaradne i kriminalizovane vlasti. 

Pokazalo se da car ne voli da ljudi čuju da je go, ali ni to da Pokret SRCE i njegov pretsednik Zdravko Ponoš to mogu slobodno da kažu. Poštovani građani verujte onome što vidite,  a ne onome što vam se prikazuje svakoga dana u režimskim medijima. 

Njegoš je davno rekao “Kome zakon leži u topuzu tragovi mu smrde nečovečstvom”, a narod” da ničija nije gorela do zore”.

Povereništvo Pokreta SRCE Leskovac.

Check Also

Iz budžeta grada isplaćeno 2,5 miliona dinara za uređenje Niške ulice, troškove Doma kulture Roma i EPS-u za redovne troškove

Danas je iz budžeta grada Leskovca isplaćeno 2.554.412 dinara. Elektroprivredi Srbije AD Beograd isplaćeno je …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *