Početna / DRUŠTVO / POKRENI ŽIVOT: Ogrevno drvo za dve romske porodice iz Leskovca
Bilbordi

POKRENI ŽIVOT: Ogrevno drvo za dve romske porodice iz Leskovca

Kako su nam stigli hladni dani Humanitarna organizacija „Pokreni život“ iz Leskovca donirala je dvema romskim porodicama koje su u teškoj materijalnoj situaciji drva za ogrev.

„Pomogli smo dve porodice koje smo već u prethodnom periodu posetili i uverili se u kakvim uslovima žive. U pitanju je porodica romske nacionalnosti Ajdarević kao i porodica Životić. Ove dve porodice dele sličnu sudbinu, odnosno u pitanju su dve samohrane majke koje se lavovski bore da svoje sinove zaštite, izvedu na pravi put i nauče ih pravim vrednostima. Sa volonterima smo isporučili ukupno 6 prm ogrevnog drveta ovim porodicama u saradnji sa firmom „VLADA BEST“. U planu su radovi na sanaciji krova porodice Životić. Pozivamo vas da nastavite sa uplatama na dinarski račun: 165-7010855807-48,6 devizni račun: 165-7010855831-73, otvoren u Addiko banci kako bi ovim porodicama i još mnogobrojnim koji čekaju našu pomoć omogućili bolje uslove za život – navode iz udruženja Pokreni život.

Pogledaj takodje

Policija u Leskovcu zadržala dvojicu vozača zbog upravljanja vozilom pod dejstvom psihoaktivnih supstanci

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu, tokom jučerašnje kontrole saobraćaja, zaustavili su dva vozača koji …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *