Početna / DRUŠTVO / Podeljena priznanja nazaslužnijima u Leskovcu u borbi sa COVID-om 19
Dionis Restoran Leskovac

Podeljena priznanja nazaslužnijima u Leskovcu u borbi sa COVID-om 19

U privrednoj komori Jablaničkog i Pčinjskog okruga danas je organizovana dodela priznanja najzaslužnijim privrednicima i pojedincima koji su doprineli u borbi protiv virusa COVID 19.

Slađan Disić predsednik parlamenta privrednika Jablaničkog i Pčinjskog okruga, kazao je da bez obzira na težinu ovi pojedinci i privrednici su našli vremena da pomognu svima kako bi se situacija oko korone ublažila.

„Korona je paralisala celi svet, nije bilo ni ponude ni tržnje, ali dobra organizacija države i njena posvećenost privredi omogućila da privreda u našoj zemlji pretrpi najmanje posledice. Privredna komora i privredni subjekti zajedno sa kriznim stabovima odradili su dobar deo posla. Svi predlozi vezani za privrednike i za njihovu pomoć su prihvaćene, te tako mi imamo paket mera. U ovoj teškoj situaciji mi smo imali državne institucije koje su bile posvećene privredi , što se čini, kako kroz postojeće ali i buduće mere. Te buduće mere odnosiće se na zapošljavanje, nove investicije, mere koje će biti za nerazvijene okruge…- kazao je Disić.

Zahvalnice su pored Kriznih štabova iz Leskovca i Lebana dobili i PU Leskovac, Prima Nova, Nelvas, Jug prom a od medijskih kuća TV Prva i RTS.

Tim povodom prisutnima se obratio komandant kriznog štaba Leskovac i gradonačelnik Goran Cvetanović, koji je ovom prilikom istakao da bez zajedničke saradnje svih subjekta ova borba bi bila mnogo teža.

„Borba koju još uvek vodimo je borba za živote svakog od nas. Kaže se da teška vremena dođu kako bi svako pokazao svoje pravo lice. Većina naših građana, počev od lekara, celokupnog medicinskog osoblja, radnika koji održavaju higijenu grada, zaposlenih u supermarketima i pumpama, apotekama, novinara pripadnika Vojske Republike Srbije i Ministarstva unutrašnjih poslova, kao i penzionera i svih ostali sugrađana koji su poštujući mere predostrožnosti nama bili najveći saveznici. Oni su pokazali najbolje lice Leskovca. U tome je najveća vrlina i najveća vrednost i zato ova nagrada pripada svima njima.“

Pogledaj takodje

U četvrtak bez struje 7 sela i 25 ulica u gradu

Obaveštavaju se korisnici distributivnog sistema da neće biti električne energije u četvrtak, 02.07.2020. godine u vremenu od …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *