Home / DRUŠTVO / Podeljen najnoviji Informator
hotel bell

Podeljen najnoviji Informator

Centralni naslov poslednjeg broja stranačkog glasila SNS-a jeste najava povećanja plata i penzija od 1. januara naredne godine

Zdravstveni radnici, zaposleni u Vojsci i u socijali dobiće povećanje od 8 procenata, za ostatak javnog sektora, obezbeđeno je povećanje od 7 posto, a za penzionere 5,5 %.

– Najstariji sugrađani će, u februaru, dobiti jednokratno po 20 hiljada, a minimalna zarada će iznositi 35.027 dinara. Uprkos pandemiji, Srbija je ugostila delegacije iz 105 država i 111 međunarodnih organizacija u okviru Samita nesvrstanih. Na stranicama novog broja, možemo čitati o tome, kako će Srbija imati najjeftiniji gas, da su predsednik Vučić i Ursula fon der Lajen prisustvovali početku radova na modernizaciji pruge Niš-Brestovac na železničkom Koridoru 10. Intervju broja je sa Darkom Glišićem, predsednikom Izvršnog odbora SNS-a, a u Panorami se može pročitati o događajima koji su obeležili period za nama, rekla je Ana Pavlović, u ime Unije mladih.

Ona je dodala da je izabrano 80 delegata za Skupštinu Srpske napredne stranke, koja će sutra biti održana u Beogradu, te da su aktivisti Gradskog odbora Leskovac nastavili sa humanitarnim akcijama.

Check Also

Kontakt telefoni za proveru upisa u izvodima iz Jedinstvenog biračkog spiska

Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave Vlade Republike Srbije saopštilo je da će otvoriti kontakt …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *