hotel bell

Podeljen najnoviji broj SNS ”Informatora”

Naslovnica poslednjeg broja ”Informatora” posvećena je najavima o povećanju penzija, minimalne zarade i plata zaposlenih u javnom sektoru.

– Više informacija o turističkim vaučerima, donose prve strane glasila. Država je odobravanjem 300.000 ovih vrednosnih papira, građanima omogućila da letuju i bolje upoznaju Srbiju. Mladima je isplaćeno po 100 evra, a ova jednokratna i bespovratna pomoć otišla je na milion 105 hiljada računa. U najnovijem broju ”Informatora” je i priča o Vidovdanskim odlikovanjima, od kojih je jedno pripalo vučjanskom slikaru, Bratislavu Anđelkoviću, rekao je, na predstavljanju stranačkog glasnika, Dušan Stanojević iz Unije mladih.

U rubrici ”Panorama” opisane su bliže aktivnosti gradskih i opštinskih odbora Srpske napredne stranke. Kad je Leskovac u pitanju, aktuelne su informacije o asfaltiranju dela puta prema Vučju, saniranju mosta u Turekovcu i nastavku radova na putu ka Lebanu. Škola u Grdelici dobila je novu opremu, a JKP ”Grdelica”- novu mašinu. Uspešno su realizovane manifestacije ”Razigrane ulice” i ”Kros RTS-a”, podsetio je Stanojević.

Check Also

Zašto su preklopni pametni telefoni odlični za gejming

U poslednjih nekoliko godina, svet mobilnog gejminga svedočio je izuzetnoj evoluciji, delimično vođenoj pojavom preklopnih …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *