Početna / DRUŠTVO / Počeo sa radom Jedinstveni informacioni sistem poreske administracije

Počeo sa radom Jedinstveni informacioni sistem poreske administracije

Lokalna poreska administracija Gradske uprave grada Vranja, obaveštava sve poreske obveznike da su Informacije o porezu na imovinu i drugim izvornim javnim prihodima od 1. januara 2019. godine dostupne građanima, privredi i državnim organima preko Jedinstvenog informacionog sistema lokalne poreske administracije (https://lpa.gov.rs).

Korisnici koji su u prethodnom periodu već registrovani u LPA i imaju otvoreno korisničko ime i šifru, mogu pristupiti navedenom portalu, a novi korisnici nalog za pristup (korisničko ime i šifru) otvaraju u lokalnoj poreskoj administraciji. Centralizacija podataka 145 lokalnih poreskih administracija, građanima i privredi omogućava da na portalu Jedinstvenog informacionog sistema LPA vide sve svoje poreske obaveze na teritoriji Republike Srbije, kao i da elektronskim putem podnesu prijavu za utvrđivanje poreza na imovinu.

Za sva sporna pitanja, poreski obveznik se može lično informisati u Gradskoj upravi u Odseku lokalne poreske administacije, putem telefona: 017/402-392, 402-397, 402-331 ili putem email-a lpa@vranje.

Pogledaj takodje

Zlato i srebro zasijalo u kotlićima Trgovinsko – ugostiteljske škole

U organizaciji Udruženja turističkih poslenika Niša, u ovom se gradu na jugu Srbije, već treća …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *