hotel bell

POČELO RUŠENJE STADIONA: Dubočica u subotu odigrala poslednju utakmicu na starom stadionu

U Leskovcu su počeli radovi koji se mogu označiti i kao početak rušenja starog stadiona Dubočice, ali u osnovi prtedstavljaju pripremne radove za početak radova na izgradnji novog Gradskog stadiona.

Juče je uklonjena ograda oko terena čime su praktično počeli radovi koji su označili i kraj upotrebe Gradskog stadiona za odigravanje zvaničnih takmičarskih utakmica.

Kako nezvanično saznajemo, u narednim danima biće uklonjeno sve ono što može da se upotrebi na nekom drugom stadionu ili objektu na teritorji Grada Leskovca. Prema tim informacijama, semafor će biti odnet i postavljen na igralište zonaša Jedinstva u Grdelici, klupice na igralište Železničara u Brestovcu …

Sve što može da se upotrebi biće uklonjeno pre uvođenja izvođača radova u posed koji će od tog trenutka preuzeti sve što je zatečeno i krenuti sa rušenje tribinama.

Utakmica GFK Dubočica – OFK Žarkovo ostaće upisana u analima leskovačkog sporta kao poslednja zvanična takmičarska utakmica koju je leskovački prvoligaš odigrao na starom Gradskom stadionu u Leskovcu.

Prema ranijim najava, radovi bi trebalo da traju 2 godine.

Check Also

Umrežavanje mladih privrednika – Prijave do 27. marta

Kancelarija za mlade Leskovac POZIVA MLADE PRIVREDNIKE da se prijave za UMREŽAVANJE MLADIH PRIVREDNIKA.  Prijave su …

Оставите одговор