недеља , децембар 16 2018
Početna / DRUŠTVO / Počelo raščišćavanje terena za izgradnju „Avantura parka“

Počelo raščišćavanje terena za izgradnju „Avantura parka“

Na prostoru između Sportskog centra Dubočica i Okružnog zatvora počeli su pripremni radovi za izgradnju „Avantura parka“.

Prostor se čisti od decenijama gomilanog đubreta, niskog rastinja i drveća kako bi se spremio teren za izgradnju prostora koji će služiti za odmor, rekreaciju, dobru zabavu ali i terapeutske svrhe kada je, na primer, u pitanju strah od visine.

Radove su danas obišli gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović i predsednik Skupštine grada Leskovca mr Aleksandar Đurović.

-Izgradnju parka u iznosi od od 6,9 miliona dinara finansira Ministarstvo bez portfelja zaduženo za demografiju i populacionu politiku u okviru projekta „Radimo za bolju budućnost dece“. Pored izgradnje parka Grad Leskovac će sredstva odobrena od strane ovog Ministarstva u iznosu od 28,5 miliona dinara iskoristiti za sanaciju jednog vrtića i odobrenje grantova za pokretanje sopstvenog biznisa – rekla je pomoćnica gradonačelnika Leskovca Kristina Vasiljković.

Pogledaj takodje

Akcija uređenja javne površine kod zgrade „Tri šešira“

Saradnjom Odeljenja za zaštitu životne sredine, Javno komunalnog preduzeća „Komunalac“, kompanije „Por Verner Veber“ i …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *