hotel bell

Počelo glasanje na svih 195 biračkih mesta u Leskovcu

U 7 časova otvoreno je svih 195 biračkih mesta na kojima pravo glasa 121.107 upisanih birača.

Kako su se reportei Dnevnika Juga uverili na licu mesta, na pojedinim biračkim mestima već su stvoreni redove gradjana koji čekaju da glasaju.

– Početak glasanja protiče u najboljem redu, nema nekih bitnijih problema. Sva biračka mesta su otvorena na vreme . izjavio je za Dnevnik Juga Saša Momčilović, predsednik Gradske izborne komisije,

– Biračko mesto broj 15 MZ Centar u startu je malo kasnilo jer prilikom otvaranja biračkog materijala nije bilo UV lampe i spreja. Pozvali smo Gradsku izbornu komisiju i poslali su nam ono što je potrebno zbog čega je glasanje kasnilo 20 minuta – kaže Ivana Cvetković, predsednik Biračkog odbora na biračkom mestu broj 15 u Mesnoj zajednici Centar.

Kutije su pečatirane i sve je spremno za glasanje. Prisustni su svi članovi biračkog odbora – rekao je za Dnevnik Juga Marko Pejić, predsednik biračkog odbora na BM broj 4 MZ Dubočica.

Biračko mesto otvoreno je u 7 sati. Za sada nije bilo nikakvih problema. Upisano je 500 birača i verujemo da će sve proteći u najboljem redu – rekla je Jelena Živković, predsednik biračkog odbora na BM 21 Osnovna škola Svetozar Marković.

 

Check Also

Za Leskovac zajedno: Odlukom o koncesiji prekršena gradska odluka o javnom prevozu

Grupa građana Za Leskovac zajedno upozorila je građane na danas održanoj konferenciji za medije da …

Оставите одговор