Početna / DRUŠTVO / Počeli radovi na rekonstrukciji vodovodne mreže u Veterničkoj i Voždovoj ulici

Počeli radovi na rekonstrukciji vodovodne mreže u Veterničkoj i Voždovoj ulici

U ulici Veterničkoj i Voždovoj danas je počela rekonstrukcija vodovodne mreže.

Tim povodom gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović istakao je da je voda izvor života i da grad Leskovac ulaže značajna sredstva kako bi svim građanima omogućio ispravnu vodu za piće.

„Voda je izvor života! Grad Leskovac je svestan značaja ovog dragocenog napitka, stoga nastoji da podigne svest svih naših stanovnika o neophodnosti zaštite ovog prirodnog resursa, i da rekonstrukcijom i izgradnjom vodovodne mreže poboljša kvalitet vodosnabdevanja. U prethodnom periodu urađena je rekonstrukcija 63 ulice, promenjeno je 30 km vodovodne cevi u vrednosti od preko 3,6 miliona evra. Povod našeg današnjeg okupljnja je rekonstrukcija vodovodne mreže u ulici Veterničkoj 145 metara i Voždovoj 155 metara. Vrednost radova je preko 4 miliona dinara, a zamena cevi bi trebalo da se završi u narednih 60 dana – kazao je gradonačelnik Cvetanović.

On je poručio svim sugrađanima da će u narednom periodu Grad Leskovac u saradnji sa JKP „Vodovod“ nastaviti sa ovakvim inicijativama kako bi sva domaćinstva imala zdravu pijaću vodu.

Pogledaj takodje

Ambasador Hjong-ćan Če posetio Leskovac: Korejanske kompanije zainteresovane za otvaranje novih pogona

Povodom obeležavanje 30 godina od uspostavljanja diplomatskih odnosa između Republike Srbije i Republike Koreje, njegova …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *