Početna / DRUŠTVO / Počela vakcinacija u hali „Partizan“ i još 5 punktova na teritoriji Grada Leskovca
hotel bell

Počela vakcinacija u hali „Partizan“ i još 5 punktova na teritoriji Grada Leskovca

U sportskoj hali „Partizan“ danas je počela masovna vakcinacija stanovništva sa teritorije grada Leskovca.

Pored prijavljenih putem portala Euprava i kol centra, i ostali zainteresovani građani se mogu javiti u halu „Partizan“ kako bi se vakcinisali.

Gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović je danas sa svojim saradnicima obišao punkt za vakcinaciju i razgovarao sa građanima koji čekaju da prime vakcinu i zaposlenima koji sprovode imunizaciju. Prilikom obilaska primetio je pojedine nedostatke koji otežavaju da proces imunizacije teče brže a koji se tiču računarske opreme za izdavanje potvrda o vakcinaciji. U saradnji sa nadležnima u Domu zdravlja pristupilo se rešavanju ovog problema i već danas će punkt biti u potpunosti opremljen neophodnom računarskom opremom. Gradonačelnik se izvinio svim građanima zbog nedostataka i zahvalio na velikom interesovanju koje su pokazali za vakcinaciju protiv korona virusa.

Podsetimo. Prema odluci Gradskog štaba za vanredne situacije grada Leskovca sportska hala „Partizan“ u ulici Pana Đukića pored OŠ „Svetozar Marković“ je određena za centralni punkt za vakcinaciju stanovnika Leskovca i okoline. Hala „Parizan“ je u potpunosti prilagođena postupku vakcinacije, medicinske ekipe na čelu sa lekarom prvo obavljaju pregled zainteresovanih i nakon toga se obavlja vakcinacija. Na ulazu i izlazu iz hale su postavljene i rampe za osobe sa invaliditetom. Pored centralnog grad Leskovac je organizovao rad još pet punktova za vakcinaciju u Domu zdravlja, u Grdelici, Vučju, Brestovcu i Manojlovcu u objektima Doma zdravlja kako bi ljudima bili bliži i dostupniji.

Danas se na punktu u hali „Partizan“ vakcinisao direkor Doma zdravlja Leskovac dr Slaviša Božić.

Pogledaj takodje

Do sada u Leskovcu dato više od 25.000 vakcina, evo i kompletnih podataka o tome za koje su se vakcine Leskovčani opredelili

Na teritoriji Grada Leskovca ukupno je do sada dato 25.188 vakcina što govori o spremnosti …

2 Komentari

  1. Dragan Miletic

    Siguran sam da će nas vakcina rešiti ove pošasti…U svakom slučaju ja ne odustajem od svojih vitamina, minerala i nemačkog cordicepsa, jer je naučno dokazano da su dobar i jak imunitet kao i pozitivna energija ključ za rešavanje svih problema

  2. neko vreme hoće vakcina da reši ove pošasti,kako vi kažete ali kroz par godina opet jovo nanovo živi bili pa videli.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *