Počela sa radom škola za fudbalske sudije

Fudbalski savez opštine Vlasotince i ove godine organizuje školu suđenja za buduće fudbalske sudije.

Inače, kroz ovu školu do sada je prošlo više stotina fudbalskih sudija koji su sudili na utakmicama širom naše planete. Zbog svog dobrog rada u kontinuitetu, predsednik organizacije sudija Fudbalskog saveza opštine Vlasotince Igor Kocić je izabran za člana komisije za unapređenje sudija u Fudbalskom savezu Srbije. Organizacija sudija FSO Vlasotince nastavlja sa aktivnostima iz plana i programa i organizuje školu suđenja 2022/23. Za polaznike koji žele da postanu fudbalske sudije škola je besplatna, pravo upisa imaju mladi od 15 do 25 godina, a svi zainteresovani mogu da se jave na telefon 069 111 9192.

Predsednik organizacije sudija FSO Vlasotince, Igor Kocić, za Informativni bilten kaže:

„Škola suđenja odvijaće se po planu i programu i obuhvataće teoretska predavanja, pravila fudbalske igre i praktičan rad na terenu za igru. Predavači u školi suđenja su Igor Kocić i Goran Đokić, instruktori prve kategorije, a praktični rad na terenu vodiće i Stefan Đokić, sudija prve kategorije sa iskustvom na utakmicama super lige Srbije i Miloš Stamenković, sudija druge kategorije. Do sada se javilo desetak zainteresovanih kandidata, a prvo predavanje pohađali su Dimitrije Jocić, Andrija Spasić, Luka Andrejević, Aleksa Spasić, Mihajlo Nikolić i Dimitrije Anđelković. Koristim ovu priliku da pozovem sve devojčice i dečake uzrasta od 15 do 25 godina da nam se pridruže ako žele da budu fudbalske sudije“.

Prvom predavanju prisustvovali su i dali podršku Radovan Stanković, predsednik FSO Vlasotince i Dalibor Momčilović, potpredsednik FSO Vlasotince.

Check Also

Koji su najznačajniji sportski trofeji i takmičenja na svetu?

Sport je jedan od najuniverzalnijih jezika na svetu, a sportski trofeji predstavljaju vrhunac dostignuća za …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *