Home / GRADOVI / Leskovac / PEHAR U LESKOVCU: Zdravlje protiv selekcije Druge lige u subotu u Leskovcu – prenos na Dnevniku Juga
hotel bell

PEHAR U LESKOVCU: Zdravlje protiv selekcije Druge lige u subotu u Leskovcu – prenos na Dnevniku Juga

Pehar namenjen prvaku Druge lige Srbije u subotu stiže u Leskovac!

Leskovac se posle 12 godina vraća na mapu prvoligaških košarkaških centara, a tradicionalna revijalna utakmica između Prvaka i selekcije Druge lige Srbije biće odigrana u subotu u Leskovcu sa početkom u 15:00 časova uz direktan prenos na portalu Dnevnik Juga.

Veliki uspeh Košarkaškog kluba Zdravlja i Grada Leskovca biće obeležen bez prisustva publike, zbog mera borbe protiv epidemije Korona virusa. Uvereni smo da bi dvorana bila puna, a u upravi Zdravlja se nadaju da će problemi i ograničenja koja nameće borba protiv ovog opasnog virusa biti rešeni, i da će od jeseni sa početkom sezone u KLS i publika moći da se vrati na tribine i bude šesti igrač leskovačkog prvoligaša.

Ekipu Zdravlja na parketu će predvoditi kapiten Milan Radivojević i najbolji igrač Druge lige Srbije u sezoni 2020/2021. Eldan Bjelak.

Za nastup u ekipi selekcije Druge lige Srbije pozvani su igrači:

Vladimir Veličković (Konstantin), Marko Popadić (Mladost SP), Stojan Dodić (Fair Play), Miloš Stojanović (Fair Play), Aleksnadar Mladenović (Konstantin), Branislav Sužnjev (Slodes), Aleksandar Šušić (Železničar), Pavle Jokić (Napredak Kruševac), Srđan Krsmanović (Železničar), Đorđe Rakočević (Bor), Dušan Stojičić (Star), Ljubo Popović (Beovuk) i Vuk Dobrašinović (BKK Radnički).

Check Also

Ugledni čas osmaka sa najboljom mladom naučnicom Srbije, Aleksandrom Cvetanović Kljakić

Osmacima leskovačke škole „Josif Kostić“ danas je po prvi put održan ugledni čas, na kojem …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.