Paketići radosti za mališane sa odeljenja Pedijatrije leskovačke Opšte bolnice

Povodom predstojećeg praznika pravoslavne Nove godine, Crveni krst Leskovac je u saradnji sa lokalnom samoupravom podelio paketiće mališanima koji se nalaze na lečenju na odeljenju Pedijatrije u leskovačkoj Bolnici.

“Ovo je mali znak pažnje sa ciljem da deci vratimo osmeh na lice uoči paznika. Trenutno je na odeljenju 19 deteta i veliku zahvalnost dugujemo preduzetnicima kao što je firma Metla komerc koja je donirala ove vredne paketiće, ali uvek ističemo da je vrednost paketića manje važna, važanija je pažnja – kazao je predsednik Privremenog organa Goran Cvetanović, dodavši da sev mališane sutra na trugu očekuje velika novogodišnja zabava sa klovnovima, animatorima i koncertom Ivane Peters.

Direktor Opšte bolnice Leskovac Nebojša Dimitrijević, kazao je ovom prilikom da se uspešna saradnja sa Crvenim krstom i kroz ovaj vid darivanja nastavlja.

“Već postaje tradicija da Crveni krst deci koja se nalaze u bolnici u vreme pravoslavne Nove godine donira paketiće.Takođe imamo izvrsnu saradnju što se tiče akcije prikupljanja krvi, koju ćemo i u narednim godinama nastaviti – istakao je Dimitrijević.

Dragan Tasić, sekretar Crvenog krsta Leskovac, zahvalio se predsedniku Cvetanoviću i direktoru Dimitrijeviću i odeljenju pedijatrije, firmama koje stalno daju doprinos, da i ove godine uruče deci paketiće uoči srpske Nove godine i dodao da se nada da će postati tradicija, da su prošle godini dodelili paketiće deci iz hraniteljskih porodica.

Check Also

Istraživanje otkriva da snažni motori čine automobile podložnije nesrećama

Novim vozačima obično se savetuje da kupe jeftin automobil sa malim motorom kako bi stekli …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *