Otvoren Uslužni centar u Brestovcu

Build & Design
Build & Design
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović otvorio je danas Uslužni centar u Brestovcu koji će omogućiti meštanima ovog i okolnih sela bolju komunikaciju sa lokalnom samoupravom.

Odelje Uslužnog centra u Brestovcu omogućava stanovnicima ovog mesta da brže i lakše dobiju sva potrebna dokumenta, informišu se o pitanjima u nadležnosti opštinske uprave, ali i Centra za socijalni rad.

Ovde se nalazi više šaltera: Lokalna poreska administracija, Matična služba, Gradska uprava za privredu i poljoprivredu i šalter Centra za socijalni rad.

– Na svakom od ovih šaltera radiće po jedna osoba koja je već zaposlena u Leskovcu, pa smo u saradnji sa načelnicima i direktorom postigli dogovor da sada one budu angažovane u Brestovcu. Ukoliko građani pokažu potrebu za još nekom uslugom nastojaćemo da proširimo delatnost ovog odeljenja, kazao je gradonačelnik Leskovca, Goran Cvetanović.

Što se tiče samih radova grad je izdvojio oko 500 000 dinara za rekonstrukciju i adaptaciju ovog prostora koji je ranije bio zapušten. Sam prostor opremljen je pultom i ormarima koje je ustupila Uprava za opšte poslove.

Radove je obavila firma Multitek elektronik, ali su veliki doprinos dali i sami meštani koji su bili angažovani na uređenju ovog prostora.

S. Stamenković

Check Also

Program Leskovačkih letnjih festivala 2024.

Turistička organizacija Leskovac i grad Leskovac organizuju i ove godine tradicionalnu manifestaciju – Leskovački letnji …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *