Home / DRUŠTVO / Otvoren Sajam šoping centar
hotel bell

Otvoren Sajam šoping centar

Tačno u podne, gradonačelnik Goran Cvetanović je zajedno sa četiri mala pomoćnika, koji su presekli crvenu vrpcu, otvorio Šoping centar “Sajam“.

Zgradi jedinstvene lepote, koja je stajala zapuštena nekoliko decenija, vraćen je stari sjaj. Autentični oblik građevine je sačuvan, ali je unutar nje, nakon dve godine ulaganja novca, vremena, volje i strpljenja, stvoren prijatan prostor u koji će Leskovčani rado zalaziti, konstatovao je gradonačelnik Cvetanović:

– Ova raritetna građevina dugo je ružila centar grada, a zahvaljujući investiranju lokalnih preduzetnika, još jedan simbol Leskovca je rekonstruisan. Uvek sam govorio da gradu najviše mogu podariti njegovi stanovnici. Na površini od 5,5 hiljada kvadrata, u ponudi je 20 različitih brendova, apoteke, supermarket, restoran brze hrane, parfimerije. Neki brendovi će se prvi put naći na jugoistoku Srbije, a posebna pažnja poklonjena je najmlađima, jer se na poslednjem spratu nalazi jedna od najvećih igraonica i najsavremenija kuglana u regionu.

Cvetanović je podsetio na činjenicu da su, pored Sajma, lokalni preduzetnici vratili u život još dva simbola Leskovca: Hotel “Beograd“, sada Hotel “Leskovac“ i nekadašnji kompleks Motela “Atina“, koji je postao najsavremeniji Aqua park.

PR kompanije “Metla komerc“, Miloš Marinković, dodao je da Šoping centar predstavlja drugu fazu velikog projekta Sajam, a da će on biti gotov kada se izgrade stambeno-poslovni objekti na površini od 21.000 kvadrata.

Inače, u Sajam šoping centru nisu otvorene sve prodavnice. Najavljeno je da će “Jasmin“ početi sa radom u novembru, a Piaca Italia- u februaru. Kuglana će za ljubitelje ovog sporta biti spremna oko Nove godine.

Check Also

U Vlasotincu održana javna rasprava o nacrtu budžeta za narednu godinu

U okviru javne rasprave o nacrtu budžeta za 2022.godinu, na današnjoj javnoj sednici,rukovodilac Odeljenja za …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *