Home / DRUŠTVO / Otvoren megamarket “Svetofor“: Leskovčani pohrlili u kupovinu
hotel bell

Otvoren megamarket “Svetofor“: Leskovčani pohrlili u kupovinu

Novi trgovinski objekat sa većinskim ruskim kapitalom, na 1.000 kvadratnih metara, nudi širok asortiman proizvoda od prehrambenih, preko kućne hemije, do tekstila, uglavnom domaćih i robnih marki iz Ruske federacije.

Ceremoniju svečanog otvaranja novog mega marketa, uveličao je gradonačelnik Goran Cvetanović, koji je, nakon presecanja vrpce, izrazio zadovoljstvo što je još jedan investitor odlučio da posao u Srbiji proširi i na Leskovac.

– Naš grad konstantno opravdava BFC sertifikat i samo u poslednjih deset dana otvorili smo nekoliko prodajnih centara, u koje je uloženo nekoliko miliona evra. Danas smo tu da podržimo početak rada ruske trgovinske firme na veliko i malo “Svetofor“, odnosno “Semafor“. U njemu će se naći oko 80 procenata domaćih i 20 posto ruskih proizvoda, po cenama od 30 do 40 posto nižim od konkurencije. Ovo je jedini prodajni objekat južno od Kruševca i verujem da će zato dobro poslovati, istakao je Cvetanović.

Na lepim željama je zahvalio menadžer Saša Dimitrijević, koji je sugrađanima poručio da će asortiman biti još bogatiji, jer trenutno na granici čeka nekoliko kamiona sa ruskom robom i pozvao ih da trguju u “Svetoforu“, najvećem objektu te vrste u Srbiji.

Check Also

Rode odmarale, Hitna pomoć imala 17 kućnih poseta i 46 pregleda

Rode su odmarale u danu za nama. Prema zvaničnim podacima, u poslednja 24 časa u …

Оставите одговор