Početna / DOGAĐAJI / Otkazana predstava sa Mirjanom Karanović u glavnoj ulozi na leskovačkom pozorišnom festivalu
Dionis Restoran

Otkazana predstava sa Mirjanom Karanović u glavnoj ulozi na leskovačkom pozorišnom festivalu

Predstava “Balava” beogradske “Beo Art” produkcije koja je trebalo da bude odigrana sutra, u subotu, 5. oktobra, u okviru Festivala mladih pozorišnih autora “Metamorfoza” u Leskovcu, a u kojoj glavnu ulogu tumači poznata srpska glumica Mirjana Karanović, otkazana je zbog bolesti glumca, saopšteno je iz leskovačkog Narodnog pozorišta.

Umetnički direktor “Beo Arta” Boris Mišković izvinio se putem pisma leskovačkoj publici među kojom je tokom trajanja festivala najveće interesovanje vladalo upravo za ovu predstavu i koja je unapred rasprodata po cenama karte od 600 dinara.

“Nadam se da razumijete koliko smo tužni što nećemo imati priliku da ‘Balavu’, na koju smo tako ponosni, odigramo pred Vama.  Builo bi nam ogromno zadovoljstvo da  u nekom drugom terminu dobijemo priliku da to ipak uradimo”, kaže se u pismu Miškovića.

Direktor Narodnog pozorišta Leskovac Dragan Marjanović potvrđuje da će predstava ipak biti odigrana  u nekom narednom period, nakon festivala, i dodaje da će novac od prodatih karata biti vraćen svima koji sui h kupili.

“Čak i onima koji su kupili komplete po izuzetno povoljnim cenama vratićemo pun iznos od 600 dinara koliko je ulaznica koštala u slobodnoj prodaji”, zaključuje Marjanović.

Autor: Dragan Marinković

Pogledaj takodje

Online program Leskovačkog kulturnog centra od 26. do 30. maja

Na online repertoaru Leskovačkog kulturnog centra ove nedelje od 26. do 30. maja biće prikazana …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *