Početna / DOGAĐAJI / Opština Vlasotince predstavila svoje turističke potencijale na „Gljivarskoj trpezi“

Opština Vlasotince predstavila svoje turističke potencijale na „Gljivarskoj trpezi“

Turistička organizacija opštine Vlasotince predstavila je svoje turističke potencijale u okviru prve čukaričke gulašijade pod nazivom “Gljivarska trpeza” prošle subote na beogradskoj Adi Ciganliji.

„Posetioci su bili uglavnom ljubitelji prirode, dobre hrane, roditelji sa decom, što je i naša ciljna grupa turista, pa smo ovaj događaj iskoristili da podelimo informatore o Vlasotincu i zagolicamo maštu onih koji žele da se sklone od gradske vreme, uživaju u netakmutoj prirodi i kupanju u reci– rekla je v.d.direktora TO Vlasotince Nataša Đokić Živković.

Na skupu je bilo prisutno i vlasotinačko Gljivarsko društvo Rujnica čiji je predsednik Sunčica Jović ujedno i tehnički sekretar Mikološko-gljivarskog saveza Srbije. Ona je naglasila da je savez od osnivanja najviše radio na edukaciji građana radi smanjenja broja slučajeva trovanja gljivama, zaštiti staništa gljiva i i razvoju gljivarskog turizma.

Organizatori manifestacije na Adi Ciganliji bili su Turističko-sportska organizacija opštine Čukarica i Mikološko-gljivarski savez Srbije.

Pogledaj takodje

KORONA KLACKALICA: U Jablaničkom okrugu ponovo svi rezultati negativni

Tavod za javno zdravlje Leskovac saopštio je najnovije zvanične podatke o epidemiloškoj situaciji u Leskovcu …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *