hotel bell

Oni su pojačali ”Dubočicu”: Predstavljamo korektora Branislava Radovića i libera Lazara Močića

Odbojkaši ”Dubočice” trenutno su na pauzi i pripremaju se za nastavak takmičenja u Prvoj ligi, a sa dvojicom kvalitetnih novajlija u svojim redovima, čini se da mnogo lakše može do postavljenog cilja, što je, u ovom trenutku – opstanak

Da se radi o kvalitetnim pojačanjima govori i činjenica da je nadigran ”Novi Pazar”, jedan od favorita za Super ligu, i to u gostima. Lazar Močić i Branislav Radović, u Leskovac su stigli neposredno pred ovaj duel:

– Odigrali smo tamo zaista dobro, ostavljajući domaćina u čudu. Bane i ja smo igrali zajedno, dobro se poznajemo, a i kapiten Uroš Bulatović je iz te generacije, družili smo se, bili saigrači,protivnici, sa Branislavom je delio stan. On je i bio naša veza sa ”Dubočicom”. Ekipa je mlada, mnogo mora da radi, ali nam je svima zadatak da obezbedimo najpre ostanak u ligi, a potom ćemo razmišljati o drugim stvarima. Pobeda nad Pazarom je pokazala da ovaj tim može i zaslužuje više, kaže za naš portal libero 29-ogodišnji Kraljevčanin,

Močić je odbojku zaigrao u rodnom gradu, a potom igrao u Makedoniji, Sloveniji. U Leskovac stiže iz Izraela, gde je nastupao u prethodnoj polusezoni.

Korektor Branislav Radović, rođeni je Trsteničanin, a karijeru je započeo u ”Ribnici”, a zatim branio boje ”Novog Pazara”, jednog slovenačkog kluba, ”VA 014” i ”Spartaka” iz Ljiga:

– Sjajna je atmosfera u klubu. Mislim da je ova mlada ekipa dobila našim dolaskom, jer im treba neko iskusniji, da povuče u ključnim trenucima, donese odluku kad treba. Nadam se da ćemo uspeti da ostvarimo cilj i voleo bih da navijači dođu u što većem broju da nas podrže. Pre svega nam treba da budemo zdravi i verujem u pozitivan ishod zajedničke misije.

Močić, Leskovac pamti kao dete, gde kaže ima i puno prijatelja i rodbine, a ni Masurica i Surdulica, odakle vuče korene sa majčine strane, nisu daleko.

Za razliku od njega, Bane je ovde prvi put, ali ima drugare sa juga, koji, dodaje, voli, jer jug ima dušu.

Ova dva sjajna momka obećavaju da će dati sve od sebe da pomognu ”Dubočici” da izbori opstanak, čak i ako rukovodstvo Prve lige ne promeni odluku o broju klubova koji ispadaju.

Check Also

PRVOKLASNA ŽURKA MOŽE DA POČNE: EVO KAKO DO NAJJAČEG BONUSA U REGIONU!

Meridian ti predstavlja neodoljiv poklon paket: čeka te 300 spinova i 100% BONUSA NA PRVI …

Оставите одговор