Home / DRUŠTVO / Od Letice Petrović gotovo dva meseca nema ni traga, ni glasa
hotel bell

Od Letice Petrović gotovo dva meseca nema ni traga, ni glasa

Ova 55-ogodišnja Leskovčanka, nestala je 1. decembra prošle godine, a njena porodica do danas nema nikakve informacije o njoj

Tog 1. decembra, Letica je, nakon prepirke sa majkom, izaška iz kuće i od tada joj se gubi svaki trag, kaže za Dnevnik juga, njen suprug:

– Iako smo grad oblepili plakatima sa njenom slikom i brojem telefona, na koji bi oni koji su je videli ili znaju nešto o njoj mogli da nas kontaktiraju, niko nas do danas nije pozvao. U potragu je odmah bila uključena policija, ali ni od njih, već neko vreme, ne dobijamo nikakvu informaciju. Ona je jednostavno nestala. Radi se fizički i mentalno zdravoj osobi, pa je isključeno da je zbog bolesti odlutala. Ne znam šta bih vam više rekao, izjavio je u kratkom telefonskom razgovoru Leticin suprug.

Širom grada se zaista mogu videti plakati sa likom Letice Petrović i brojem telefona na koji porodicu mogu kontaktirati sugrađani koji su je prepoznali ili imaju bilo kakvu informaciju o njoj.

Check Also

U Lebanu danas počinje Međuokružna smotra amaterskih pozorišta jugoistočne Srbije

Četrdeset prva Međuokružna smotra amaterskih pozorišta jugoistočne Srbije, pod pokroviteljstvom Opštine Lebane i Ministarstva kulture …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.