Početna / DRUŠTVO / Od danas u opštini Vlasotince masovna imunizacija bez zakazivanja
hotel bell

Od danas u opštini Vlasotince masovna imunizacija bez zakazivanja

Štab za vanredne situacije opštine Vlasotince obaveštava građane da danas počinje masovna imunizacija na terenu, u seoskim mesnim zajednicama, bez prethodnog elektronskog prijavljivanja i zakazivanja.

Na raspolaganju je kineska vakcina Sinofarm, a sa sobom je potrebno poneti samo ličnu kartu, kažu u opštinskom štabu.Vakcinacija će se obavljati od 10 do 17 sati po sledećem rasporedu:

U Zdravstvenoj ambulanti u Kukavici 7. i 8.aprila predviđena je vakcinacija žitelja Orašja, 9.aprila vakcinacija žitelja Kukavice, a 12. i 13.aprila vakcinacija žitelja Ladovice.

U ambulanti u Stajkovcu 7.8.i 9 aprila mogu da se vakcinišu žitelji Stajkovca, 12. i 13.aprila žitelji Gložana i Prilepca, a 14. I 15.aprila žitelji Batulovca.

U zgradi Doma kulture u Konopnici  16. i 17.aprila mogu da se vakcinišu žitelji Konopnice  i Skrapeža.

U ambulanti u Donjoj Lomnici 16.aprila predviđena je  vakcinacija žitelja Donje Lomnice, a 19. i 20.aprila vakcinacija žitelja Šišave.

U Domu kulture u Boljaru 14. i 15.aprila mogu da se vakcinišu žitelji Boljara.

Ovim planom obuhvaćene su najpre mesne zajednice sa većim brojem žitelja, a vakcinacijom će biti obuhvaćeni i žitelji ostalih mesnih zajednica. Plan njihove imunizacije biće naknadno saopšten, kažu u Štabu za vanredne situacije.

Pogledaj takodje

U Covid bolnici preminuli pacijenti iz Leskovca, Lebana i Bojnika

U leskovačkoj Covid bolnici potvrđena su još tri smrtna ishoda od posledica infekcije Korona virusom. …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *